(FOTO) Ljekari u Novom Pazaru okrenuli leđa Brnabić i Lončaru

Dok su se Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obraćali građanima u Novom Pazaru, grupa ljekara i medicinskih sestara okrenulo je leđa u znak protesta.

okrenuli ledja brnabicki 696x469

Premijerku Srbije i ministra zdravlja Zlatibora Lončara u Novom Pazaru dočekali su povici nezadovoljnih građana koji su ih pitali zašto nisu donijeli ništa od opreme, vičući da je na hiljade ljudi zaraženo, dok mnogi umiru. Oni su obišli Opštu bolnicu u ovom gradu, a njihovo obraćanje neprekidno je bilo praćeno nezadovoljnim povicima okupljenih.

gghrstz5675

Građani koji su se okupili ispred Opšte bolnice u Novom Pazaru, da “dočekaju” dolazak predsjednice Vlade Ane Brnabić i ministra Zlatibora Lončara, ogorčeni su zbog toga što im država nije pomogla, a prećutkivana je “jaka epidemija”, kako kažu, samo dok prođu izbori. Ujedno govore da je u ovom gradu mnogo više umrlih od kovida nego što zvanični podaci kažu.

(Nova.rs)

Komentari  
+1 # Boss 2020-06-30 16:39
Koja manipulacija gradjana.ovo nije okretanje ledja vec gledanje u Brnabicku.gore gde oni gledaju je brnabicka drzala govor. Ne lazite vise narod vi koji ste protiv vlasti u Pazaru. Ako imate istinu dajte je ali nemojte sa lazima vise trovati ovaj narod
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click