Dr. Zogić - Otvoreno pismo direktoru OB Novi Pazar Mehu Mahmutoviću

86788707 10222112068095926 8419196082772246528 o

Poštovani građani,

Za one koji me ne znaju, ja sam hirurg u OB Novi Pazar. Trenutno sam na radnom mjestu, dežuram. Shodno razvoju situacije i teškog stanja izazvanog epidemijom Covid-19 virusa, direktoru OB Novi Pazar, dr. Mehu Mahmutoviću upućujem OTVORENO PISMO!

Direktore, za tebe imam samo jedno pitanje: Da li si ti normalan?!? U ovakvoj situaciji, kada je našoj bolnici i našim građanima svaki zdravstveni radnik neophodan, svaki anesteziolog zlata vrijedan, ti našeg vrsnog anesteziologa, Dr Fekovića, šalješ na prinudni odmor i udaljavaš ga sa radnog mjesta iz Bolnice. A zasto?!?

Zato što je pod enormnim stresom emotivno reagovao na neprofesionalno, neodgovorno i nemarno ponašanje “stručnjaka” iz Kragujevca koji su nam došli na “ispomoć” zbog čega je izgubljen jedan mladi život našeg policajca (da mu Bog dragi podari najljepše mjesto na onom svijetu, a porodici i prijateljima moje iskreno saućešće), a da mu nije pruzena prilika da se za njega uradi sve što je bilo moguce!

Pri tom su bili ugrozeni životi još dvojici njegovih kolega! Srecom, brzom intervencijom Ministarstva UP ova dva naša sugrađanina su hitno transportovana za Beograd u pratnji istog tog Fekovića, da se u toku transporta bori da ih održi u životu!

Da li znaš direktore, šta u ovakvim situacijama znači anesteziolog?!? Da li znaš koliko naši anesteziolozi ginu od posla svo ovo vrijeme u borbi za svaki život?!? Udaljavanjem Fekovića ne kaznjavas njega, direktore … kaznjavas ovaj narod!!! Sa kojim pravom direktore?!? Sa kojim pravom?!?

Zbog ovoga, a i ostalih propusta, imam samo jednu molbu za tebe, direktore:

Molim te, ali molim te, pomozi ovom narodu … i daj neopozivu ostavku!!!!!

Komentari  
+48 # Makica76 2020-06-29 23:18
Mahmutovic napolje
Prijavi moderatru
+7 # Tutinac 2020-06-30 13:00
Alal vera,Zogicu.Pravo u centar.Riba smrdi od glave.Ne razumijem ovakvo ponasanje Mahmutovica i opštinske vlasti.Zašto lažiraju podatke o umrlima i zarazenima?Svi vidimo šta se oko nas desava,u jednom malom Tutinu u jednom danu 9 dzenaza.Ovo je problem i države,ne samo ove dvije Opštine i duzni su pruziti pomoc.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click