Kragujevački lekari došli u Novi Pazar

Regionalni koordinator Ministarstva zdravlja za kovid pandemiju, grudni hirurg prof.dr Slobodan Milisavljević stigao je u Novi Pazar.

bolnica 1 800x445

Sa timom kragujevačkih lekara doktor Milisavljević će narednih nekoliko dana pomagati lekarima novopazarske Opšte bolnice u organizaciji i zbrinjavanju pacijenata, jer su kapaciteti kragujevačkog Kliničkog centra takođe prepuni. Tim stručnjaka iz Kragujevca došao je u Novi Pazar na zahtev direktora Opšte bolnice Meha Mahmutovića, sa kojim imaju odličnu saradnju. Podsećamo da je preko 60 medicinskih radnika u Novom Pazaru zaraženo koronom i da se ulažu nadljudski napori kako bi se teška situacija prevazišla.

”Ovo je već druga ekipa lekara iz Kragujevca koja za poslednjih nedelju dana dolazi u Novi Pazar – rekao je direktor Opšte bolnice Meho Mahmutović. On je istakao da je pomoć iskusnih lekara: anestetičara, infektoologa, anesteziologa, od velikog značaja posebno u momentu prepunih bolničkih kapaciteta na infektivnom, grudnom, očnom i ušnom odeljenju i s obzirom na činjenicu da se od juče u Opštoj bolnici leče i najteži pacijenti na stacionarnim respiratorima.

Regionalni koordinator Ministarstva zdravlja za covid pandemiju, grudni hirurg prof.dr Slobodan Milisavljević pohvalio je rukovodstvo Opte bolnice, ceo medicinski kadar i posebno direktora dr Meha Mahmutovića i njegov tim za, kako je kazao, požrtvovanost i znanje koje su uneli u lečenje ove teške pandemije koja je zadesila ceo svet.

”Mi imamo u zadnjih nekoliko dana ponovo skok novoobolelih, posebno na području Novog Pazara, Sjenice i Tutina. Kasnije analize pokazaće uzrok. U većini bolnica kapaciteti su popunjeni, a mi po naredbi Ministarstva zdravlja činimo sve napore da se pomogne Opštoj Bolnici u Novom Pazaru u ljudstvu, tehnici i organizaciji same Covid bolnice”, kazao je Milisavljević.

Komentari  
+20 # mnknk 2020-06-26 22:06
Molim vas, kaze se dosli u Novi Pazar, sramotno je da neko ko je novinar ne zna osnovne padeze maternjeg jezika.
Prijavi moderatru
-5 # mehmed 2020-06-27 00:28
Super.
Pohvaljen je Omerovic sto je sve ucinio, da mu bolnica bude puna bolesnika.. i sto ne zove vucica da mu licno preda nove respiratore ...
Omerovicu , pokupi sve rasim -ovce , suljo-ovce , vucic-ovce iz N . Pazara , strpaj ih u vise kamiona, pa sa njima , pravac Beograd...
u jednoj bolnici ima jos mjesta za vas srbende ...
To je bolnica u koju je hitno, zbog virusa... , smjestana vasa mama , Maja Gojkovic.
Zli jezici kazu : dobila virus, kada ju je rasim svojim eroticnim rijaliti skokom , u usta pogodio .
Majo , kad ozdravis, pozovi amfilohija da rasima Svecem proglasi...
Prijavi moderatru
-2 # leslie eldrige 2020-06-27 02:14
Saradnja dobro dodje u kriznim situacijama to poboljsava celukupnu sliku sto se moze videti na rentgenu sve u svemu sam zadovoljan bitno da je mirno more i da nema valova od admirala generali me ionako ne zanimaju profesore to su pusaci jeli zatisni im usta da ne galame mnogo po zemlji

@Marshal- Deva
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click