Novopazarci ozbiljno shvatili situaciju

Već prvog dana od uvođenja vanrednog stanja, sva veselja su otkazana, a kafići i restorani u Novom Pazaru zatvoreni posle 19 sati. Radnici Odeljenja za inspekcijske poslove grada Novog Pazara, kažu da su građani ozbiljno shvatili donete mere, te da juče i danas nisu podneli nijednu prijavu.

mere 800x445

Šef odseka za inspekcijske poslove Nermin Bejtović zadovoljan je kako su građani Novog Pazara već prvog dana od uvođenja vanredne situacije ispoštovali donete mere zabrane. Koliko se nove  mere poštuju Inspektori svakodnevno kontrolišu.

Građani sa kojima smo razgovarali kažu da se uglavnom pridržavaju novih mera gradskog štaba za vanredne situacije, te istakli da su one dobre I pomažu u sprečavanju širenja korona virusa.

Odlukom Gradskog štaba za vanredne situacije obuhvaćene su mere zabrane okupljanja na javnim površinama više od pet osoba, zabranjuju se organizovanje porodičnih veselja, ali i ograničavanje rada ugostiteljskih objekata od 7 do 19 časova.

Podsećamo, za vreme rada ugostiteljskih objekata broj osoba za stolom ne može biti veći od dvoje, a obavezna je i distanca od dva metra između stolova.

Takođe, zabranjuje se konzumiranje i upotreba nargila.

Svakodnevno će biti dezinfikovane sve medicinske ustanove, kao I njihova okolina,  ali i najprometnije gradske ulice. (rtv)

Komentari  
0 # leslie eldrige 2020-06-27 12:38
erdogan nema sa kim da razgovara _razumijem ga da ga razuvejerim o tome imam na jedno mesto 70 000 tona suhog zlata nego nesto pise na turski osmanliski nema herekadi i ne mogu da rashaladumim sta pise da bih otvorio i doso do njega bezbelji nece ni on ostat praznih ruku tu smo nasi smo koim da je nesto na zort za ljire necemo sitnicarit __sta kaze nikad turska nije bila na zort za ljire niti ce bit ima po kapalji carsiji toga ko hurmi na kilo _nego mu je drugi zort_nezna koji daizvuce sort svi isti pa da ne izvuce najduzi i najdeblji
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click