Zlatara prodaje rolnu toaletnog papira za 3.999 dolara

U općoj panici oko koronavirusa, jedna zlatar je privukla pažnju svojom neobičnom ponudom. Zlatara Jared iz Las Vegasa prodaje rolnu toaletnog papira za 3.999 dolara.

fghze567z45

Kako bi dodatno začinila ovu neobičnu ponudu, uz toaletni papir zlatara poklanja zaručnički jednokaratni dijamantni prsten.

Ponuda i nije tako loša, ako se uzme u obzir da jednokaratno dijamantno prstenje košta i više, a da u prosječnom kućanstvu toaletni papir može trajati do pet dana, navodi News.

Panična kupnja toaletnog papira proširila se širom svijeta, a primijećena je u trgovinama u Velikoj Britaniji, SAD-u, Australiji. Uslijed straha od izolacije zbog koronavirusa, u supermarketima police s toaletnim papirom su ispražnjene, a masovno se kupuju i druge osnovne namirnice i proizvodi. Trgovine se suočavaju s nestašicom toaletnog papira i nameću kupcima ograničenja u pokušaju da osiguraju nabavu. U Las Vegasu, trgovine Costco i Target primijenile su ograničenja kupnje toaletnog papira, vode, sanitarija i papirnih salveta, navodi Las Vegas Review Journal.

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click