Samir Nurković iz Tutina HIT u prvenstvu Južne Afrike (Video)

Zahvaljujući Samirovim sjajnim partijama Kajzer Čifs je na prvom mestu Premijer lige Južne Afrike i na putu je da osvoji titulu posle četiri sezone posta

6876115cd200eeaadb29a259d370f696b2721072

Kako su samo Kajzer Čifsi uboli dovođenjem Samira Nurkovića.

Pomalo čudan transfer iz slovačkog Komarna u Južnu Afriku zasad se ispostavlja kao pun pogodak. Partizanovo dete i nekadašnji član Košica, Zlate Moravcea, Dunajske Strede, Duslo Šalea, Vrabla i Pohronija u dva navrata najbolji je strelac tamošnje Premijer lige sa osam golova. Doduše, prvo mesto momak rodom iz Tutina deli još sa Šaluileom iz Hajlendsa (trenutno ga je prestigao sa golom više zbog utakmice manje Čifsa) i Mutizvom iz Golden Erouza. U svakom slučaju, zahvaljujući Nurkovićevim sjajnim partijama Kajzer Čifs je na prvom mestu i na putu je da osvoji titulu posle četiri sezone posta.

Drugoplasirani Mamelodi gledao je u leđa Čifsima uoči 14. kola sa devet bodova manje, Supersport Junajted je na minus 10, Bidvest na minus 11... Kajzer Čifs ima sasvim solidne zalihe, a skor 11-1-1 uz gol-razliku 28:10 i serija od osam uzastopnih pobeda u ligi govori da Nurković i drugovi ne nameravaju da se ovde zaustave.

U 14. prvenstvenom okršaju Kaizer Čifs gostuje Maricburg Junajtedu koji je slavio u kup dvoboju ova dva tima pre mesec dana. Gosti će želeti osvetu, ali i nastavak pohoda ka tituli. Kajzer Čifsi su slavio na sedam od poslednjih devet okršaja sa Maricburgom u svim takmičenjima.

Pogledajte video :

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari