Jusuf Skarep - ''Koliko želiš novaca da ti dam, da ništa od ovoga nema''

fgzre6456

Komentari  
+28 # Semir 2020-02-14 22:27
Najvece zlo je nermin źećirovic najveci kriminalac
Prijavi moderatru
+6 # TITO 2020-02-15 18:01
Pogledao sam snimak. Država otišla u qurac nema nsita niti od policije niti od sudstva sve mafijaši od vrha pa ka dnu.
Prijavi moderatru
-5 # Mirso 2020-02-15 06:01
Jelj ovo ona nepismeni Naser Bakic?
Prijavi moderatru
+6 # Ajka 2020-02-15 06:32
Svaka čast Nasere, hrabar i pošten čovjek . Sramota je za državu da i dalje rade kriminalci u policiji. Nema veze što su smenili Nermina Zećirovića, on i dalje radi u policiji u Novom Pazaru i nosi poštu. Bruka je da država dpzvoli da jedan kriminalac i nalogodavac ubistva i dalje nosi uniformu
Prijavi moderatru
+24 # Nejma 2020-02-15 06:44
Stijeljali mu sina i nudili mu pare da ga mrtvog proda. Bruka za državu. Sram bilo i tužioce i policajce. Postoji jedini Allah koji je pravedan. Vratiće se na djecu ubica i nalogodavaca. Ovaj Nermin Zećirović,Mirso Kožar,Saša Savić,Dževad Tahirović,Vecko policajac,Bogosav Bojović,Hakija Ljuca,Fikret Kurtović,Sefedin Jašarević,Čvoro Ćatović,Almin Bronja,Asmir Hodžić zvani Cipi,Šaćirović koji prodaje kokoške ispod autobuske stanice u Tutinu,Emir,Rafetova deca,Senko,Mujanovići,Tiganji i mnogi drugi iz Tutina su kriminalci koji prodaju drogu deci po Tutinu,trguju sa falš vozilima,kradu vozila u Nemačku pa im skidaju čipove i prodaju po Tutinu. Ubit nečije dete i setat se slobodno,ne razumem. Tutin je mali grad i sve se zna ko sa čime radi. Zlo se vraca pa ko god ga čineo
Prijavi moderatru
-7 # Strsljen 2020-02-16 01:45
Iznositi gnusne lazi i nedokazane cinjenice na 20-tak prezimena koje broje sire mase ;moze samo neko ogranicenih shvatanja.
To sto se cuje rekla-kazala-i sto sluzi za price po kahvi -gde se sve zna i dovodi do ovakvih neresenih situacija od zivotnog znacaja.
U normalnim drzavama-bi se po hitnom postupku privela osoba na informativni razgovor-gde bi se procesuirala sva saznanja;u suprotnom onaj koji iznosi bi bio sankcionisan.Pravde ima;sve u svoje vreme-to se resava kroz institucije.
Prijavi moderatru
0 # Jasko 2020-02-16 01:55
Jesi bistra u pm, da ne kazem bistar
Prijavi moderatru
+13 # Hajra 2020-02-15 06:48
Kakvo je to tužilaštvo i policija,ubili ga i hoće da ga kupe mrtvog. Vidi se zbog čega su ga ubili,što je znao šta rade i što nije hteo sa njima da trguje. Allah njima vratio pa oni plakali kao ovaj čovjek.
Prijavi moderatru
+15 # Ifeta 2020-02-15 06:58
Allah da te sačuva brate Nasere od dušmana i od svakog zla. Sve pratim ovo što govoriš i pišeš,ima mnogo dušmana,mnogo kriminalaca. Čuvaj se,da te Allah sačuva a ovo ti je sigurno džihad da se boriš protiv ovih kriminalaca koji žive samo od kriminala godinama. Veliki selam za Nasera Bakića a Allah da kazni ove hijene i monstrume što su ubili Fahrudina Skarepa. Plakala sam zajedno sa ovim ocem ubijenog Skarepa,teško njima,ubili im jedinca sina i zatvorili kuću Allah njima zatvorio pa i oni plakali
Prijavi moderatru
+13 # Muhamed 2020-02-15 07:08
Ovo je samo jedan za koga se javno zna da je ubijen po nalogu Nermina Zecirovica a koliko je tek sto je sakrio i sto se nikad nece saznat. Nerko je ubijao ko god nije hteo sa njim da radi ili je ynao sta radi,ubijao je i saradnike u trgovini. Allah njega ubio pa njegova porodica ovako plakala kao ovaj Skarep
Prijavi moderatru
+11 # Pravda u svoje ruke 2020-02-15 07:52
Uzmi pravdu u svoje ruke Jusufe, nema nista od suda. Ako nece sud da ga sudi ti mu sudi.
Prijavi moderatru
-3 # Milos 2020-02-15 11:43
Da se odmah ispita i devojka kod koje je bio Fahrudin.
Prijavi moderatru
-9 # Живојин 2020-02-15 11:53
А што јадо сад нудиш паре "da ništa od ovoga nema'', што га ниси васпитао да ради и поштеним радом зарађује за живот уместо криминалом и шверцом? Па није убијен док је поштено радио свој посао или водио љубав са девојком у гкуХо доба, него затечен у криминалу и при томе налетајући возилом на полицију!
А ви балијандери што коментариште тако да је Јопет крива држава Србија која ето Јопет дискриминише бушњаке јер им неда да се нормално баве криминалом и шврцом, а при томе тврдите и да је "ubijen po nalogu Nermina Zecirovica"! Значи и кад се рокате међусобно крива вам Србија!
Prijavi moderatru
+11 # Muhamed 2020-02-15 12:43
Živojine,taj tvoj Raica Beloica koji je ubio Skarepa ni krivog ni dužnog,pojeo je viśe hljeba kod Bośnjaka u Tutinu nego kod svoje kuće. Sapreśće ga to. Taj kriminalac Raica misli ako je Srbin moze da ubija i da ne odgovara. Mora odgovarat i pred sudom i pred Bogom. Ubit dijete bez razloga nemoj da se nada da nece stici i njegovo sutra isto od kletve. To sto lažu da je kolima krenuo na njih to je čista izmisljotina,njih 4 policajca naoruzana ubijaju necije dijete. Jesil ti normalan?
Prijavi moderatru
+5 # Semir 2020-02-15 13:15
Hrani pašce da te ujede
Prijavi moderatru
-4 # Живојин 2020-02-15 13:26
Па добро, јеси ли ти исти Muhamed који је малопре укоментару изнад написао да "se javno zna da je ubijen po nalogu Nermina Zecirovica"? И онда је крив само "Raica Beloica koji je ubio Skarepa" зато што је Србин, а није крив Налогодавац Зећировић, нити Сареп који је затечен у криминалу, само зато што су Бошњаци!!!!??? Jesil ti normalan?
Prijavi moderatru
+2 # Ahmo 2020-02-15 12:44
Ne jedi govna prdo od coveka popiskim ti se u kr
Prijavi moderatru
-4 # Живојин 2020-02-15 13:28
Па видиш да ниси изједен јер г.вно много смрди!
Prijavi moderatru
+7 # Muhamed 2020-02-15 15:17
Živojine,śta su to pronaśli Skarepu u autu ili kod njega? Kako te nije sramota. Tebi de to desilo da Bog da. Zar putem niko nema pravo da ide noću? Put je napravljen da se ide u svakom vremenu. Znači svakoga ko putuje noću treba ubijat? Jesil ti svjestan śta pričaś?
Prijavi moderatru
+6 # TITO 2020-02-15 17:48
Ada sta mu raspravljas. živojin to je Olja, samomenja nik, a ustvari neko pd policajaca. Nabijen ja to redovno na qurac i vas koji ih podržavate bili srbi bili bošnjaci prodani. Čovek nije hteo da proda sina i tačka. Samo nije neki karakter čim priča po novina. To se ne priča čim vidiš da od suda nema ništa onda se pricutis uzmeš stvar u svoje ruke.
Prijavi moderatru
-4 # Живојин 2020-02-15 23:47
Ево Јопет никако да схватим бушњачку наопаку логику, па хајде ти тако паметан мало ми појасни! Зашто би Нермин Зећировић наредио Радијици Белоици да без икаквог разлога убије младог Скарепа, а Радојица на све то пристао? Је ли зато да би ти и Тито могли овде да серу.дате како је српски полицијац из чиста мира убио бошњачког младића? Да ли ико нормалан може у та ваша ср.ња да поверује?
Prijavi moderatru
+2 # Muhamed 2020-02-16 08:58
Živojine,poslednji odgovor na tvoje pitanje ti dajem i ako znam da si policajac. Nermin Zećirović je bio najveći trgovac drogom,oruzjem,cigaretama,kahvom,śećerom i svačim śto je mogao trgovati. Imao je svoje barove i prodavao žene po Tutinu u tim barovima i to svi znaju. Ubijao je sve one koji su saznali śta on radi da ga nebi otkrili i one koji nisu hteli raditi za njega pa i onog u Đerekare Suljovića je on ubio jer je dugo trgovao sa njim. Skarepa je ubio Beloica po naređenju a i sam Beloica je bio trgovac to svi znaju da je radio sa Nerkom. Ko nije hteo sa njima oni su ga ubijali. Ovaj Skarep je saznao sve o njihovoj trgovini onda kada mu je Nerko ponudio da trguje za njega i on iz sumnje da ga ne prijavi strijelja ga bez upozoronja. Ne znam kakav ti odgovor treba za kriminalce iz policije. Ti si iz te kriminalne grupe pa ih zbog toga branis a mozda si Beloica ili Nerko ili Saśa Savic koji mrzi svako muslimansko ime.
Prijavi moderatru
-1 # Живојин 2020-02-17 22:27
Па и ако је тако, то је онда међукриминални обрачун, па ја Јопет питам само какве сад то има везе с тим што је Радојица Србин, да ти и друг Тито са бушњацима овде сер.ндате како је српски полицајац из чиста мира убио бошњачког младића!
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari