PRESUDA ZA ZLOČIN U TUTINU: Damiru 12 godina robije, zaklao oca pa se sa pištoljem krio u komšijskoj kući

NOVI PAZAR - Apelacioni sud u Kragujevcu pravosnažno je osudio Damira Tiganja (20) iz Tutina na jedinstvenu kaznu od 12 godina zatvora jer je u januaru 2018. godine ubio oca Sabra (45).

194070 sud f

Sud u Kragujevcu je odbio žalbe branioca i Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru i potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u tom gradu. (Kurir) 

Komentari
+10 # 1. deo 2019-05-28 01:27
22.03.2009
POLICIJA i pravosudni organi u Novom Pazaru još ispituju zašto je Esad Dazdarević (21), student iz Godova kod Tutina, krajem prošle nedelje, na brutalan način, ubio svoju komšinicu i blisku rođaku Senadu Dazdarević (47), učiteljicu iz ovog sela.
Zločin se dogodilo u Godovu, u kući Senade Dazdarević, koja je ubijena sa više udaraca teškim čekićem u predelu glave. Posle ubistva, Esad je čekić bacio u obližnji bunar, a Senadina okrvavljena spavaćica i njegovo krvlju isflekano odelo pronađeni su u dvorištu nedaleko od kuće. Ubica je uhapšen i trenutno se nalazi u novopazarskom istražnom zatvoru.
Prijavi moderatru
+11 # 2. deo 2019-05-28 01:27
Do sada je utvrđeno da je Esad više sati proveo u jednom tutinskom noćnom klubu, gde je najverovatnije pio, da je oko 22 časa pešice krenuo prema Godovu, da ga je jedan komšija povezao kolima i dovezao do kuće u kojoj je, zajedno sa 70-godišnjom rođakom M. D. živela Senada Dazdarević. Poznato je i da je Esad ušao u Senadinu kuću.
Ubistvo je rano ujutru prijavila starica M. D. koja je Senadu našla u lokvi krvi. Odmah je alarmirala komšije, a među prvima stigao je Esad koji je žalio
Senadu, raspitivao se: ko bi mogao biti ubica, pa čak i hladnokrvno primao saučešća komšija i poznanika. Ali, odmah posle izvršenog uviđaja i uzimanja izjava od nekoliko svedoka, bilo je jasno da je ubica Esad Dazdarević.
Prijavi moderatru
+18 # 3. deo 2019-05-28 01:28
E sad poenta ove price je da je ovaj monstrum Esad Dazdarevic osudjen na samo 2 godine i 6 meseci zatvora za tesko ubistvo i silovanje. A razlog tome je da je njegova familija stala na stranu njega i branila ga kroz ceo proces i ogromnim novcem podmitila pravosudnje organe.
Ovaj momak je dobio 12 godina zatvora zato sto je ubio oca monstruma koji je citav zivot maltretirao i zlostavnjao i njega i njegovu [censored], nije trebao to da radi i osudjen je mozda malo vise nego sto treba kad pogledamo sve okolnosti i desavanja koja su uzrokovala da se desi to sto se desilo.
E sad zamislite vi kakva je ovo banana rapublika kad jedan siledzija i nasilnik ubije zenu na tako gnusan nacin i prodje sa 2 godine i 6 meseci a momak koji je iz ocaja i beznadja presudio ocu nasilniku dobije 12 godine. Jadni mi gde zivimo.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click