Nove provokacije / McGregor: Habib je prestrašen, drhti i ne želi revanš

5c9b2f4c230000c100af520c

"Habib drhti. Taj čovjek drhti. On ne želi taj meč. Ne želi ga. Jednostavno mogu nanjušiti sra*je. On je prestrašen i to je to. Međutim, svi ostali žele to. Želi to i šef, Dana White želi taj meč, svi smo za to. Stoga, on može bježati, ali se ne može sakriti. Veselim se tome", rekao je McGregor u razgovoru za Mac Life.

Slavnog Irca smo posljednji put u oktagonu gledali upravo protiv Nurmagomedova, u borbi koja je završila u četvrtoj rundi pobjedom aktuelnog prvaka.

"Ja sam osvojio prvu rudnu po mom mišljenju. On je bio u boljoj poziciji u parteru, ali ja sam vodio u razmjenama. Šta je to on učinio u prvoj rundi? U drugoj sam imao mlitav pristup. On je samo trčkarao okolo, a onda me sretno uhvatio onim udarcem i imao jednu sjajnu rundu. A šta se dogodilo nakon toga? Ja sam osvojio treću rundu. Čak kad pogledate uvodne razmjene u četvrtoj rundi... Pobjeđivao sam i u njoj sve dok nismo završili na podu", analizirao je McGregor.

Inače, McGregor bi, prema riječima Dane Whitea, u slučaju pobjede nad Cerroneom trebao biti idući za uspješnijeg iz meča Habiba i Tonyja Fergusona.

Komentari  
+5 # Servijebbeg 2020-01-04 19:34
Jedva cekam da brat Habib opet polomi vrat ovome psu kafirskom!
Prijavi moderatru
+3 # Bojan 2020-01-05 03:04
Ako i dodje do meca, bice opet " lets's talk now
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari