McGregor opet vrijeđao Habiba: Mali preplašeni štakore, dolazim

Irski MMA borac Conor McGregor poslao je novu uvredljivu poruku na račun Habiba Nurmagomedova kao odgovor na konstataciju da mora zaslužiti novu borbu.

habib 

Habib je nedavno rekao da se više ne želi boriti sa McGregorom, što je bio odgovor Dani White koji je medijima rekao da će uskoro doći do revanša ova dva borca.

"Iskreno, mislim da on ne želi tu borbu. Zašto to mislim? Tukao sam ga četiri runde. Tukao sam ga i davio i on je 'tapkao'. To je bio znak da ne želi biti tu. 'Pusti me molim te' i sve to. I sada želi revanš. Prvo ga mora zaslužiti. Da bih se borio za titulu ja sam morao pobijediti u 10 uzastopnih borbi u UFC-u. I tu ne računam 16 pobjeda koje sam imao izvan UFC-a. Svaku sam borbu zaslužio svojim postupcima, a ne svojim ustima. Tu se mi razlikujemo. On priča o tome, a ja samo radim", istakao je Habib tada.

McGregor nije odmah reagovao, ali je dočekao svojih pet minuta i poslao je novu uvredljivu poruku na Habibov račun, kao što je to radio i prije njihove borbe.

"Mali preplašeni štakore, dolazim", napisao je McGregor na Instagramu.

Podsjećamo, Habib je pobijedio McGregora u oktobru 2018. godine nakon što ga je brutalno pretukao u Las Vegasu.

Komentari  
+1 # Olivera 2019-12-19 17:40
"Svaku sam borbu zaslužio svojim postupcima, a ne svojim ustima. Tu se mi razlikujemo. On priča o tome, a ja samo radim".
I sada Habibe, on samo priča vređajući i izazivajući, a ti ćeš ako dotični zasluži da ti izađe na megdan, opet raditi i slušati iz tih istih njegovih usta - Pusti me, molim te.
Prijavi moderatru
+5 # Nalet ih Bilo 2019-12-19 21:30
Olivera tako je !! Pravi ŠTAKOR I PACOV JE McGregor.
Prijavi moderatru
+1 # Diablo 2019-12-20 01:25
Olivera u pravu si trebao ga je na mesto ubiti,jer on je jedan smrad koji ne ume da prizna poraz,Habib je bolji borac a ti si jedna ovca koja pojma nema sta ovde trazi...
Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2019-12-20 20:07
Dijabolo, ja sam ovde skoro pa domaćica, a ti si zalutala ovca.
Prijavi moderatru
+1 # TITO 2019-12-20 07:01
Bravo Olja... Habib je pravi muškarac vernik nejgiva snaga dolazi iz njegove glave i duse i vere prema pravdi i istini a samo strahom od jadnog stvoritelja, ostalih se ne plaši, pa zar nije dovoljno to da bide šampion ..a "GREGOR" moze da laje jsr on za drigo i nije. Kad vidim ljise sa tetovažom odma mislom na nesto nisko bez mozga nwsto manje vredno jer nema mozak da skrene pažnju njime nego tetovazom...i to je Islamom zabranjeno... Ugledajbse na Andjelonu iz Zadra ako hoćeš da vidis prave vrednisti zivota i da bolje razumes Habiba ;)
Prijavi moderatru
0 # TITO 2019-12-20 07:06
Bravo Olja... Habib je pravi muškarac vernik njegova snaga dolazi iz njegove glave i duse i vere prema pravdi i istini a samo strahom od jadnog stvoritelja, ostalih se ne plaši, pa zar nije dovoljno to da bude šampion ..a "GREGOR" moze da laje jsr on za drugo i nije. Kad vidim ljude sa tetovažom odmah mislim na nesto nisko bez mozga nešto manje vredno jer nema mozak da skrene pažnju njime nego tetovazom...i to je Islamom zabranjeno... Ugledaj se na Andjelinu iz Zadra ako hoćeš da vidis prave vrednisti zivota i da bolje razumes Habiba ;)
P.S.
Izvinite za rukopis predhodnog komentara.
Prijavi moderatru
+1 # turkiye 500 tdi 2019-12-20 23:30
sve se ovo svodi na lovu,stvara se opet atmosfera mrznje izmedju njih da bi mech bio sto zanimljiviji,jedina istina u svemu tome je da je Habib daleko kvalitetniji borac, i McGregor je dobar aili ni blizu Habiba,prvi put su odradili odlican posao u smislu zarade ,pa bi opet to isto,jer cio svijet se okrece oko para,nije Habibu toliko stalo do zarade koliko glavesinama koji uredjuju titule i kategorije,ako oni tako traze onda se mora opet u kavez,i opet ce InshAllah McGregor ,dobiti kragnu oko vrata ,jer je Habib nepobediv !
Prijavi moderatru
0 # MAMCO 2019-12-29 01:41
Predlazem da se svi pokupite koji ste se ufurali u Habiba i McGregora, nek Olivera bude organizator.
Autobus da se iznajmi i zajedno sa seficom Oliverom na pusenjje kur-ca Habibu i McGregoru.
Olivera nek krene prva da vi kerovi iza znate kako to treba stvarno da se odradi ona zna to perfketno da radi.
Prijavi moderatru
0 # MAMCO 2019-12-29 01:43
TITO nek bude predvodnik organizacije oralnog zadovoljavanja Habiba i McGregora.
jer je dobar dupe-lizac a Olivera kurcco-lizac.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

 1. Najnovije
 2. Najčitanije
 3. Komentari

Najbolje ocijenjeni korisnici

 • Malo Morgen
  52 ( +195 )
 • Face
  19 ( +194 )
 • Beli-beg
  2 ( +136 )
 • Sulejman Veličanstveni
  28 ( +96 )
 • Sejo
  9 ( +81 )
X

Right Click

No right click