Turska / Della Miles prešla na islam: Osjećam se kao beba jer mnogo toga imam naučiti

Dugogodišnji prateći vokal slavnih imena iz svijeta muzike, među kojima su Michael Jackson i Whitney Houston, pjevačica Della Miles, nakon prelaska na islam poručila je da je sve to novo za nju i da smatra da je “beba u islamu jer ima toliko toga za naučiti”.

sdrgthzjukiwergthzuertzu

Foto: Anadolu Agency 

“Sve je ovo novo za mene”, izjavila je američka pjevačica koja je nedavno prešla na islam.

Kazala je da na islam je prešla nakon što je neko vrijeme provela u Turskoj, gdje ju je “okruživala” religija.

Naglasila je da je muslimansko iskustvo veoma snažno u Turskoj, navodeći da takvo što nije osjetila u svojoj domovini SAD-u, iako i tamo ima muslimana.

Najmlađa od šestero djece, Miles je rođena u muzičkoj porodici. Njena majka je pjevala i režirala muziku u crkvi, dok je njen otac bio entuzijast džeza.

Miles je i tekstopisac, a na sceni se pojavila zahvaljujući njemačkom glumcu i muzičaru Mariusu Muller-Westernhagenu. Radila je i sa turskim muzičarima poput Musluma Gursesa i Zekija Murena.

Izvor: Anadolu Agency

Komentari
+12 # Sukana Baklava 2019-05-31 17:19
Elhamdulila. Osjecas se kao beba koja je rodjena, zato sto kad se osoba vrati Islamu, bivaju joj oprosteni svi grijesi i biva cista od grijeha kao onog dana kad je rodjena. Allahu Ekber. Ima Hadis vjerdostojan koji govori o tome. Kakvi dokazi, kakva istina!
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click