Američki predsednik Donald Tramp je tokom boravka u Japanu, na samitu G20 bio bez supruge Melanije, a to je iskoristio da, kako tvrde korisnici društvenih mreža, "baci oko" na prvu damu Argentine Džulijanu Avadu.

7499306495d18cc8e22c76785096911 v4 big 

Džulijana i inače važi za jednu od retkih žena koja može da pomuti Melanijinu lepotu i stil, a Trampovo ponašanje definitivno ide u prilog ovakvim tvrdnjama, prenosi Blic.

Naime, dok su svetski lideri pozirali za potrebe zajedničke fotografije, Tramp se okrenuo prema argentinskom predsedničkom paru, koji je stajao iza njega, pa im je pomalo vragolasto šapnuo nešto na šta su se svi glasno nasmejali, a on se potom ponosno okrenuo napred, sa osmehom od uva do uva.

Pre ove situacije, koja je odmah izazvala pažnju Tviteraša i svetske javnosti, Donald i Džulijana su se rukovali, ali i izljubili.

"Tramp ignoriše svetske vođe i flertuje s argentinskom prvom damom. Izgleda da je ona njegov tip", "Hoćete se kladiti da će otputovati u Argentinu kroz sledeća tri meseca?", "Izgleda da je Melanija prestara za njega, pa sad traži nove modele", samo su neki od komentara.