Erdogan: Turska ustaje protiv nepravde u svijetu, to je uspjeh svih nas

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je danas da se njegova zemlja suprotstavlja nepravdi u cijelom svijetu.

fdsadfghjkhgfdvs 

Erdogan je zajedno s mladima i sportistima iftario i tom prilikom poslao poruke ljubavi svoj braći širom svijeta, od Turkistana do Sirije, od Arakana do Bosne, od Srednje Azije do Afrike.

Dodao je kako se Turska kroz historiju suočavala s nizom problema, ali da nikada nije ustuknula pred napadima. Poručio je i kako će Turska nastaviti sigurno koračati ka ostvarivanju svojih ciljeva.

Smatra kako ako danas postoji Turska o kojoj se govori u regiji i svijetu, to je rezultat koraka poduzetih u posljednih 17 godina.

- Ukoliko danas postoji Turska koja ustaje protiv nepravde bilo gdje u svijetu, to je uspjeh svih nas - rekao je Erdogan u obraćanju mladima u gradu Samsunu, povodom 19. maja, nacionalnog Dana omladine i sporta.

Kazao je i kako ako danas postoji Turska koja se brine za palestinsko pitanje, pruža ruku Africi, pomaže braći u Središnjoj Aziji i Balkanu, to je plod pobjeda upisanih u ekonomiji i diplomatiji.

- Ako Bog podari zdravlja i mogućnosti Tursku iz 2023. ćemo zajedno izgraditi. Vi ćete biti arhitekte Turske 2053. i 2071. godine - rekao je Erdogan u obraćanju mladima. 

Izvor:Anadolija

Komentari
-6 # Bošnjak 2019-05-20 07:32
A što ne uradiste ništa za braću Palestince sve ovo vrijeme.
Svi ste na priču dobri, na djelima nema nikog!
Prijavi moderatru
-12 # Olivera 2019-05-20 08:57
Za braću vam Palestince niko ne može ništa veliko uraditi, do države Izrael. Tačnije Palestinci treba da nešto urade za sebe, tako što će se konačno dogovoriti sa Izraelom i živeti u miru.
Prijavi moderatru
+3 # Sukana Baklava 2019-05-20 09:27
Nema drzave izraela. Silom je nastala i silom ce nestati. Jevreji znaju da ce biti unisteni od stane muslimana. Vjerdostojni hadisi govore o tome. Oni ce biti unisteni. Kako je doslo u hadisu, i kamen ce govoriti " o muslimanu; iza mene je jevrej, dodji i ubi ga" oni znaju to. Samo jos nije dosla ta pobjednicka vojska. Po njihovoj Tori, oni ne smiju da imaju drzavu. A to koliko su oni jaki,dovoljno je to sto se zagrcnuse sa Palestinom. I jos jedan dokaz da je Islam i objava od Boga Poslaniku Muhamedu su hadisi koji govore da ce se jevreji i muslimani boriti. Sto vise napdaju Islam, on se siri i sve jaci. Od nacionalista u Italiji koji govore "dosta Islam" do raznih ruznih nevjernika. Dzaba sve:)
Prijavi moderatru
-4 # Живојин 2019-05-20 10:33
" o muslimanu; iza mene je jevrej, dodji i ubi ga" ?????????!!!!!!!!!
Prijavi moderatru
-5 # Живојин 2019-05-20 10:36
БакЉаво, зар то је није позив геноцид? Да ли пре Јевреја треба побити Србе?
Prijavi moderatru
-3 # Живојин 2019-05-20 10:41
"I jos jedan dokaz da je Islam i objava od Boga Poslaniku Muhamedu..." ????????!!!!!!
Зар је Бог обајвио Мухамеду да побије целе народе?
Је ли то та "једина чиста и исправна вера"?
Prijavi moderatru
-4 # Olivera 2019-05-20 11:11
I šta su uradili ti muslimani? Dinastija Saud im je jevrejskog porekla. Dakle, prevod nije bio dobar. Treba da glasi"o muslimanu; iza mene je jevrej, dovedi i ustoliči ga". Jevreji su sposobni. Milenijumi su to dokazali. Pa pošto su arapi njihova braća od strica, a svi zajedno Avramovi naraštaji, bilo bi logično da palestinci shvate da se sa svojtom ipak ne treba svađati i prolivati krv. Nije bratski.
Prijavi moderatru
-1 # Pazar 2019-05-20 13:33
Znaci stize jos jedan i po biciklo?
Prijavi moderatru
+1 # Sukana Baklava 2019-05-20 17:05
Da da, upravo tako. Jedina, Istinita-najcistija i i jedina kod Boga priznata vjera je Islam. Oni ce biti unisteni. Zivojine, nas voljeni Poslanik je poslat kao milost cijelom covjecanstvu, svim svjetovima. Prije pocnes da pises neke nebuloze, savetujem ti da procitas neku knjigu o Poslaniku, mir na njega. Nije Allah objavio da se pobio cio narod, sta pises ovo?! Procitaj Kur'an, da ti ne objasnjavam preko ovoga jer ne moze. OLIVERA- sve to o cemu pises je doslo u hadisima, i to stanje koje opisujes, sve je to lijepo receno u Hadisima. Sve ce to doc na svoje, i ova vjera kako je doslo u hadisu ce uci u svaku kucu na zemlji kao sto ulazi dan i noc. A zar se to upravo ne desava?! Na kraju, dolazi Isus i ubija Dedzala coravog. Isus ce sici u Damasku na bijelu munaru dzamije i predvodice musliamane protiv dedzala kojeg ce sliejditi cifuti i bice unisteni. Isus ce takodje klanjati kao sto to muslimani cine.
Prijavi moderatru
0 # Sukana Baklava 2019-05-20 17:09
Imal neki srbin da je procito Kur'an obzirom da se ovde susrecete sa islamom i muslimanima?! Allah vam je dao ovaj zivot kao ispit i ako ubrzo ne shavitite istinu, bicete stanovnici vatre. Kaze Poslanik; KO GOD OD JEVRRJA I KRSCANA CUJE ZA MENE I NE POVJERUJE U ONO SA CIM SAM DOSAO, BICE STANOVNIK VATRE. Hocete li poloziti najbitniji test zsvisi od vas i koliko ste pametni.
Prijavi moderatru
-2 # Живојин 2019-05-20 17:49
E па, што се хваташ да тумачиш Куран и ислам кад не знаш да објасниш? Није глуп онај који је неписмен, већ онај писмени који мисли да је истина све што прочита!?
И не прави се бЉесавији но што си, него лепо одговори на питања! - "o muslimanu; iza mene je jevrej, dodji i ubi ga" - да ли је ово правило и да ли ћу и ја, ако се Хисламизирам због оне 72 девице, морати да убијам Јевреје или то правило важи само вас старе Хисламисте? Е сад још, ако су Срби направили 11 геноцида над муслиманима, 500 година бранећи се од турског Хисламског ропства на својој земљи, да ли прво треба побити Србе кафире неверничке?
Prijavi moderatru
0 # Sukana Baklava 2019-05-20 18:02
Opusti se. Jesam li napiso da ne znam da objasnim ili da ne moze ovde to da se objasni? Nije ni mijesto ni vrijeme. Ne mozes iz svoje glave da pises o Islamu i zakljucujes. Kao sto ne mogu ni ja ni niko. Zato ti kazem uzmi procitaj Kur'an i sve ces shvatit. Naravno da je Kur'an istina. Procitas prvu stranicu i eto ti, vec si shvatio da je istina. 1400god nije nista promenjeno, onako je ostalo kako je od Boga doslo Muhamedu mir na njega. Niko tebe nece da tera na silu da nesto prihvatis, u vjeri nema prisile. Pravi put se jasno razlikuje od zablude. Istrazis, citas, proucavas, i sam shvatis sta je istina. Zato ti ja kazem uzmi procitaj Kur'an i sam zakljuci i budi iskren prema sebi. Ne primas ti islam zbog Hurija ociju krupnih i crnih:) ti to radis zbog sebe, spsavas sebe. Hurije dolaze u Raju tek posle tvog polozenog ispita. Postavio si pitanje vezano za Dzihad. Borba na Bozijem putu i o tome bi moglo da se pise do sutra. Al cu ja ukratko nesto reci >
Prijavi moderatru
-3 # Живојин 2019-05-20 19:11
А где то пише у Курану да ти имаш право да га тумачиш позивајући на убијање Јевреја - "o muslimanu; iza mene je jevrej, dodji i ubi ga", а кад ти се постави конкретно питање да мунафичиш како се то не може објаснити! И јопет, ако "ne moze ovde to da se objasni? Nije ni mijesto ni vrijeme.", што јадо онда ОВДЕ и овом времену и месту узимаш себи за право да тумачиш нешто што не знаш и не разумеш!???? "Postavio si pitanje vezano za Dzihad", нисам, осим ако убијање Јевреја иза сваког камена није џихад!!!???
Prijavi moderatru
0 # Sukana Baklava 2019-05-20 18:09
Svaki musliman koji pogine na Bozijem putu, njemu je zasiguran dzenet. Sad postoji pravilo. Ne pravilo koje sam ja izmislio nego pravilo koje stoji u Kur'anu. Kaze Allah u svojoj Knjizi; Allah vam ne zabranjuje da cinite dobro onima koji ne ratuju protiv vas i koji vas sa zemlje vase izgone. Allah vam zabranuje da prijateljujete sa onima koji ratuju protiv vas i koji vas sa zemlje vase izgone. Ako si mi komsija i ispunjavas ovaj prvi deo ajeta, ja moram da ti cinim dobro jer mi je to naredjeno. Ovo ti sve govori.
Prijavi moderatru
-2 # Живојин 2019-05-20 19:23
Јопет ми ниси одговорио да ли то "ja moram da ti cinim dobro jer mi je to naredjeno" важи и за Јевреје иза сваког камена и поништава претходно правило "o muslimanu; iza mene je jevrej, dodji i ubi ga"? Је ли то онда значи да не треба убијати Јевреје и навлачити бурке на 72 девице?
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click