Sabrina Lekaj (20) pronađena je mrtva na prednjem sjedištu “mercedesa” u Adelejdu u nedjelju pola sata prije ponoći, a kola su bila udaljena samo 250 metara od njihovog doma.

sabrina lekaj 696x469 

Lijepa i talentovana albanska djevojka iz Austalije je pronađena je mrtva pored teško ranjenog oca Petrita u njegovim kolima kolima u nedjelju uvečer. Prije smrti poslala je srceparajuću poruku prijateljici, u kojoj joj je napisala da je voli.

Studentkinja medicine prethodne noći je bila u gradu sa prijateljima, kojima je navodno rekla kako se plaši da će se posvađati sa ocem kada se vrati kući.

Sabrina je poslala i poruku najboljoj prijateljici Kat Valstar, u kojoj je napisala da je “voli i da će joj pisati kada stigne kući”.

Nekoliko sati kasnije njeno tijelo izvučeno je iz auta, zajedno sa njenim ocem Petritom Lekajem (49), koji je imao ozbiljne povrede abdomena i prebačen je u bolnicu.

On je optužen za ubistvo. Prema svjedočenju sabrininih drugarica, ona je bila jako uplašena kako će njen otac reagovati jer je ostala do kasno u gradu.

News.co.au navodi da je Sabrina od 100 bodova na testiranju u školi osvojila 99,35.