Sin arapskog šeika Sultana bin Muhameda Al Kasimija, koji vlada gradom Sharjahom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pronađen je mrtav.

adfghjhgfdefrghjkjhgf 

Šeik Khalid bin Sultan Al Kasimi iznenada je preminuo u Londonu u 39. godini.

Prema informacijama koje je objavio magazin "San" (The Sun), 39-godišnji dizajner preminuo je od posledica konzumiranja droge na privatnoj žurci.

"Bio je na žurci na kojoj su se neki gosti drogirali i orgijali. Sumnja se da je šeik Khalid iznenada preminuo zbog konzumiranja droge. Osim policijske istrage, naručena je i ona interna, a osoblju je naređeno da ne daje informacije medijima", prenosi magazin "San".

Izvor magazina tvrdi i da su u penthausu modnog dizajnera pronađeni narkotici. Detektivi njegovu smrt vode kao "neobjašnjenu", a do sada još niko nije uhapšen. 

"Mnogo je radio i bio je jako talentovan. Bio je predivna osoba", izjavio je Khalidov bivši poslovni partner Eliot Frieze.

Preminuli Šeik Khalid bin Sultan Al Kasimi bio je modni dizajner i vlasnik odevne marke za muškarce "Quasimi Homme". Povodom njegove iznenadne smrti zastave će u Emiratima biti spuštene na pola koplja naredna tri dana.

Inače, šeik Sultan bin Muhamed već je 1999. godine izgubio jednog sina. Njegov najstariji sin, tada 24-godišnji Mohamed, umro je od predoziranja heroinom.

sdfghjjkjhgfrefrtghzju

Izvor.b92