Albanac iz Makedonije Džemail M. (36) ubio je u ponedeljak na parkingu ispred supermarketa u Tulinu svoju suprugu Zemiru K. (32).

1744727 tul ls 

On je priznao zločin, a prilikom ispitivanja hladnokrvno i bez trunke kajanja rekao je šokiranim inspektorima: "Da, ubio sam je, to sam i želeo!"

Kako se saznaje njihov brak u kom su dobili dva sina, od 6 i 10 godina, već dugo je u krizi. Zerina koju je ljubomorni muž maltretirao i zlostavljao napustila je Džemaila i sa sinovima otišla u sigurnu kuću.

Nedavno je sud zbog nasilja u porodici Džemailu zabranio prilazak sinovima i zajedničkom stanu.

Džemail je inače radio kao moler, aposlednji put u firmi za obnovu fasada. Međutim zaslepljen mržnjom i besom zbog povređene "muške časti" on je u ponedeljak gotovo preklao svoju suprugu usred bela dana pred očima mnogobrojnih mušterija supermarketa. 

Nesrećna žena je ništa nesluteći krenula da kupi hranu za decu, a onda je po njih trebala da ode u školu, međutim u zasedi je sačekao Džemail i sa dva uboda nožem u vrat ubio na licu mesta.

Njegov brat u Makedoniji i čitava porodica očajni su zbog zločina koji je izvršio. "Džemail je uništio čitavu porodicu. Ne želimo da ga vidimo. Bio je zavisan od kockanja, a imao je i pogrešne prijatelje".