Skandalozna poruka pripadnika OSBiH: Čestitao neustavni dan RS, a usput se sjetio i zločinca Mladića

Redakciji portala Avaz.ba javio se naš čitalac (identitet poznat redakciji) koji nam je poslao fotografije s Instagrama pripadnika Oružanih snaga BiH kako čestita neustavni dan RS, ali i veliča ratnog zločinca Ratka Mladića.

RDGFDRHGFTRHFTRG

Naime, vojnik Nikola Lazarević, koji je trenutno smješten u kasarni u Tuzli, na storiju na Instagramu objavio je fotografiju sramotnog sadržaja.

Na njoj se mogu vidjeti zločinac Mladić i karta manjeg bh. entiteta, a napisan je i tekst:

- Vojnici te tvoji pamte, naš vrhovni komandante!

Druga poruka odnosila se na neustavni dan RS, a povodom toga je Lazarević napisao:

- Ima jedna zemlja od Une do Drine, Republika Srpska tako joj je ime!

Po izgledu se da zaključiti da se radi o mladom momku, koji možda nije ni bio rođen kada se dešavala agresija na Bosnu i Hercegovinu. A i ako je bio rođen, bio je vjerovatno dječak, što je posebno zabrinjavajuće vidjeti mladog čovjeka s ovako radikalnim i nacionalističkim stavovima.

Čeka se reakcija nadležnih.

Komentari  
-6 # Stanimir 2020-01-10 14:28
Nista cudno i s[censored]o jer OS BiH je vojska iz tri nacionalne komponente.Jedna brigada za Bosnjake, jedna za Srbe i jedna za Hrvate.Takva vojska sastavljena po nacionalnom kljucu postoji samo u BiH.Bosnjacka brigada bastini tradiciju ARBIH, srpska VRS a hrvatska HVO.
Prijavi moderatru
-6 # Stanimir 2020-01-10 14:31
Na kraju krajeva to je zajednicka vojska tri jednaka naroda jer i drzava je zajednicka.Ono sto je zajednicko ne znaci da odgovara samo jednoj strani vec svim stranama.
Prijavi moderatru
-12 # Milos 2020-01-10 15:23
Pa u toj tzv Armiji Bih ima i onih koji velicaju zlocinca Aliju Izetbegovica,a i onih koji velicaju koljaca i silovatelja Nasera Orica.
Prijavi moderatru
+3 # Anticetnik 2020-01-10 18:54
"SRBI SU NAROD BEZ ZAKONA, REDA I VJERE.TO JE NAROD DIVLJAKA i TERORISTA”.(Žak Širak,predsednik Francuske)
Prijavi moderatru
+3 # Basa 2020-01-10 15:43
Milose mamu ti [censored] ti moras uvijek ovde da komentarises.
Prijavi moderatru
+3 # Sandzaklija do Koske 2020-01-10 16:17
Jednostavno recept za Cetnije je prost: pocisiti manji entitet i uciniti da na Traktorima potraze drugu domovinu. Hrvatska i Kosovo i sad Crna Gora su najbolji primeri kako se resava problem sa cetnicima.
Prijavi moderatru
+4 # KANGAL 2020-01-10 16:50
To nije ništa skandalozno,obzirom od koga dolazi..Za mene bi bio skandal nad skandalima da srbi priznaju da je ratko ( uz gomilu svojih istomišljenika i saboraca ) jedan od najmonstruoznijih bića ( stvorova) koji su ikad hodali zemljom....Ali,to od naroda koji svoje poraze pretvara u pobjede nikada nećete doživjeti..I ne moramo....Bog nam je svima svjedok šta su ovakvi i njemu slični ,ne samo 90 -ih,nego kroz čitavu historiju radili....Neki su dobili "nagradu " na ovom..a neki na "onom" svijetu....Uglavnom "nagrađeni" su...
Prijavi moderatru
+4 # Boss 2020-01-10 17:08
Zaraza je cudo tezak neki sindrom napao cetnike
Prijavi moderatru
0 # Pazarce 2020-01-11 13:22
Brate gresis nije ih napao oni su rodjeni sa tim sindromom,sve velike organizacije pa cak i WHO su pokusali da to prostudiraju i da pronadju lijek ali djaba,nema lijeka ,jedini i pravi nacin kao i za vrijeme turaka KOLAC
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click