Kao u filmu ''Ničija zemlja'': Borac IDIL-a zaglavio između grčke i turske granice

ghj457657


 

Nekoliko dana nakon što je turski ministar unutrašnjih poslova izjavio da Turska nije hotel za borce tzv. Islamske države, Turska je počela da deportuje teroriste u njihove matične države.

Nekoliko evropskih zemalja, među kojima je Velika Britanija, oduzela je borcima IDIL-a državljanstvo kako bi njihov povratak bio spriječen. Turska je danas deportovala američkog i danskog državljanina, a ubrzo je turski list Sabah izvjestio da je američki državljanin koji je bio deportiran zaglavljen na prostoru ničije zemlje između granica Grčke i Turske.
Grčka policija je u izjavi navela da su turske vlasti pokušale deportovati državljanina SAD-a arapskog podrijetla uz obrazloženje da je prekoračio zakoniti boravak u Turskoj. Muškarac je, međutim, izjavio da ne želi ući u Grčku i vratio se u Tursku u pratnji turske policije. Nakon toga se sam vratio u istu pograničnu stanicu i tražio da uđe u Grčku, međutim vlasti Grčke su ga odbile i vratile ga u Tursku. Sada je zaglavljen u pograničnom području u blizini Edirnea.


 

Komentari  
-1 # Olivera 2019-11-12 17:03
Odmah ga vratiti u Ameriku. Koji će i u Turskoj i u Grčkoj i bilo gde u Evropi koja je iovako puna ovakvih poput njega. Neka se Tramp zabavlja s njime ali na američkoj teritoriji. Lako je bilo ovakve slati put Levanta, hajde sad primite ih nazad.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click