Zbog fotografije koja je nastala kod 23 spomenika žrtvama tornada u Alabami mnogi smatraju da više nema sumnje da na fotografiji koja je pred vama nije Melania

donald melania


 

Tvrdnje da američki predsjednik ima dvojnika koje ponekada koristi, nisu ništa novo, iako nikada nisu dokazane. No, malo ko je do sada smatrao da američk predsjendik u nekim situacijama koristi i “lažnu Melaniu” kada se pojavljuje na protokolarnim dešavanjima.

Teorija da prvu damu SAD-a Melanija Trump na pojedinim javnim događajima mijenja dvojnica, raširila se društvenim mrežama.

Naime, veliki broj korisnika Twittera uvjeren je da prva dama SAD-a ima dvojnicu (ili više njih) koje je mijenjaju na nekim događajima gdje po protokolu ne govori i ne zadržava se dugo, kao što je slučaj na događaju s kojeg je osvanula fotka na Twitteru prije dva dana. 

Zbog fotografije koja je nastala kod 23 spomenika žrtvama tornada u Alabami mnogi smatraju da više nema sumnje da na fotografiji koja je pred vama nije Melania.

Žena na fotografiji je niža od Melanije, nosi ravnu obuću, ali ima i drugačije crte lica od Melanije, analitiraju korisnici na Twitteru.

“Najzad su svi prihvatili činjenicu da oni koriste lažnu Melaniju za neke događaje”, jedan u moru sličnih komentara na ovoj društvenoj mreži.

Evo i nekoliko fotografija “prave Melanie” pa procijenite sami…

melania donald

melania donald2

melania donald3

Sandzaklive pratite putem Android aplikacije. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.