Ivica Dačić, lider SPS-a i šef diplomatije, kazao je da svaki njegov nastup sadrži i kritiku opozicije, te je usput iskoristio priliku da oplete po koalicionim partnerima SNS-a.

Rasim LJaic 270818 ALO foto Dejan Briza 33 1000x0

- Kad Rasim kaže da treba ignorisati proteste, to je valjda za neke u redu, a kada bih ja to rekao, odmah bi ispalo da se kolebamo. PUPS, Karić, Nenad Popović, SPO, šta je s njima? - upitao je Dačić.

Rasim Ljajić, lider SDPS-a i ministar trgovine, komentarišući Dačićevu prozivku, istakao je da je svoj stav o protestima jasno izneo.

- Uvek sam se trudio da zadržim korektan odnos prema svim koalicionim partnerima, zato ne razumem zašto Dačić ima potrebu da svoju odbranu bazira na napadima na druge stranke vladajuće koalicije. Svoj stav o protestima sam vrlo jasno izneo, između ostalog, i u intervjuu za vaš list. I voleo bih da čujem racionalan argument u vezi s onim što sam rekao. Ti protesti nemaju nikakvu budućnost i jedino ih u životu mogu održati naše greške. Ne znam šta je sporno u toj izjavi - kazao je za „Alo!” Ljajić. (Alo)