Brnabić: Partnerka Milica mi je najveći kritičar, beba nam je promijenila život

Premijerka Srbije Ana Brnabić ističe da je njenoj partnerki Milici Đurđić i njoj dolazak bebe u potpunosti promijenio život.

ana brnabic i milica djurdjic kurir 

"Sve se promijenilo, sve je drugačije. To je najveća radost koja mi se u životu dogodila",  u intervjuu za "Kurir" kazala je srbijanska premijerka o dolasku bebe u zajednički dom u kome živi s partnerkom.

Na pitanje koliko s partnerkom priča o politici, premijerka kaže da je Milica njen najveći kritičar.

"Ona je moj najžešći kritičar. Vrlo je iskrena i direktna, što meni pomaže da ostanem sa obje noge na zemlji. Nedostaje joj naš raniji život i ja sam joj neizmjerno zahvalna na svoj ličnoj žrtvi koju je podnijela otkada sam ušla u politiku, zbog čega smo izgubili ogroman dio naše privatnosti", priča premijerka Srbije.

Kako navodi, slobodno vrijeme gotovo da uopšte nema, a kada ga nađe uglavnom je sa porodicom i prijateljima.

"Ovaj posao zahtijeva pažnju i pozornost u svakom trenutku. Kada legnem da spavam, a napolju je pljusak, razmišljam da li će negdje biti poplave. Kada nema snijega u vrijeme kada uobičajeno treba da ga ima, zovem ministra Nedimovića da ga pitam kako nam to utiče na poljoprivredu. A kada i imam slobodno vrijeme, tu je predsjednik koji radi. Jednom me je pozvao u pola sedam ujutro za 1. maj da me pita zašto uvozimo maline kad su naše bolje i da li smo dobili podatke za rast u aprilu. To malo slobodnog vremena koje nađem provodim s porodicom i prijateljima", navodi Brnabić.

Komentari  
+13 # Malkolm X 2020-01-01 20:02
Zemlja razvrata,pedera,lezbejki,crkvenih pedofila,cetnika,lazova ,ratnih zlocinaca,decokradica ,genocida,ludaka zove se servia!
Prijavi moderatru
+2 # sanbol 2020-01-02 01:50
zove se smrdija cetnicka.fuj govnjive drzave sa ovakom vlascu
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click