Dačić u UN-u verbalno napao kosovsku ambasadoricu: Sjediš s kolonizatorima, ajde ne se*i

Nakon sjednice Vijeća sigurnosti Ujedinjenih nacija (UN) došlo je do verbalnog okršaja između ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića i ambasadorice Kosova u Sjedinjenim Američkim Državama Vlore Citaku.

dacic citaku 696x469 

Jučerašnja sjednica Vijeća sigurnosti UN-a bila je posvećena Kosovu, a Citaku se po završetku oglasila na društvenim mrežama navodeći da joj je u toku razgovora s delegacijama SAD-a i Velike Britanije prišao srbijanski ministar te iznio uvrede na njen račun i na račun delegacije Kosova.

Ona je na svom Twitter profilu objavila i snimak koji dokazuje da je došlo do verbalnog sukoba. Na snimku se vidi Dačić kako govori kosovskoj ambasadorici da sjedi s kolonizatorima, očito misleći na delegacije SAD-a i Velike Britanije. 

“Ajde ne se*i”, kazao je Dačić u zgradi UN-a i napustio salu. Inače, u sali u kojoj je došlo do verbalnog okršaja prisustvovao je veći broj predstavnika međunarodne zajednice.

Ministar spoljnih poslova Srbije rekao je za Radio-televiziju Srbije (RTS) da je Citaku pokušala predstaviti Srbiju kao kolonijalnu silu koja je vijekovima držala Kosovo ističući da izlaganje Citaku pokazuje koliko ona “nema stida”. (Klix)

Komentari
+8 # Sandzacki Srbin 2019-06-11 22:57
Kao u kafani, bruka
Prijavi moderatru
+13 # ACO srbine! 2019-06-11 23:07
Pa sta hoces, srpski diplomata, BRE! :lol:

..a da je malo popio jeste. Bar se nadam da je alkohol u pitanju.

Ali sta reci o narodu koji takve bira da upravljaju drzavom?
Prijavi moderatru
+12 # Zgazeni cetnik 2019-06-11 23:10
Sta drugo ocekivati od cetnickog olosa...
Prijavi moderatru
+12 # STIJENA 2019-06-11 23:22
Vidi mu pogleda....Ko da je drogiran.ili pijan..Ili su ga opsjeli džinni ili šejtani....Ima svi zlikovci da izlude zbog Kosova i opet ništa ne mogu promjeniti...
Prijavi moderatru
+9 # Nur-Bec 2019-06-11 23:44
Vidi predstavnika Srbije,kafanskog primitivca koji socno psuje!.On je ogledalo zemlje Srbije :P
Prijavi moderatru
+4 # Zulfikar 2019-06-12 06:34
Sunovrat genocidno-karpatskog plemena se nastavlja!
Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2019-06-12 16:30
Dačić je u pravu, ova lezbejčura i sedi i uzda se u najveće kolinizatore Britance, a posle njih i Amerikance. Možda nije trebao da dozvoli da ga isprovocira, što joj je bio i cilj. Neka ona sedi sa kolonizatorima ali ni to joj neće pomoći da stolica na kojoj sedi bude ona prava, UN stolica. I ova lažna na kojoj sedi će joj se izmaći ispod dupeta, pre nego što bude i očekivala.
Prijavi moderatru
-2 # Pljako 2019-06-12 16:50
"Kosovo" nije (niti će biti) članica UN sve dok se pitaju (a pitaju se i pitaće se, Bogu hvala) Rusija i Kina članica UN te shodno tome dotična ne može biti nikakva i ničija "ambasadorica" u UN već samo privatno lice pod zaštitom kolonizatora - nije Dačić ništa pogrešio - čijoj sili se polako nazire kraj: Venecuela, Novorusija, Sirija... sve debakl za debaklom angloameričke politike od 2014. naovamo. Samo polako, doći će sve i svako na svoje mesto.
Prijavi moderatru
0 # Sesko Voja 2019-06-12 22:15
Ti Pljako LAPRDAS isto kao i ja sto i dalje LAPRDAM da sam pobedio Hag,a odlezao 11 godina rlobije.
Pa ta Vljora Citaku nije srela Ovog pijanog debeljuca negde na pijaci,niti je ona sedela na kamenu krajputasu,nego ga je srela u istoj onoj sali u kojoj su sedeli i DEBELJUCA i ruski predstavnik i kineski.A takodje,je imala isto pravo obracanja kao i Srlbija i Rlusija i bilo ko drlugi.
Ali vazno je da mi Srlbi lazemo sami sebe.Evo ja lazem svoju bracu Srbe toliko godina da sam pobedio hag sa 11 god.robije i oni glupi i veruju da je tako.
Sda im i onaj Lazanski prlica pricu kako smo pobedili NATO i Srbi kazu da su pobedili.
Najverovatnije da su porusili sve sto se moglo porusiti u Americi,Nemackoj i Francuskoj.
Mi smo najbolji kada sami sebe lazemo.Druge ne mozemo da lazemo jer nam ne veruje niko.
Prijavi moderatru
0 # SerVine 2019-06-13 10:53
A sta ce docii na svoje mjesto? Utirete se ko mirasevi krmci svake god po 40 hilj dok je Albanaca sve vise i vise. Pregazit ce vas za koju godinu.
Prijavi moderatru
-1 # Sesko Voja 2019-06-12 22:23
A jos ovo PLJAKO da ti kazem; O nasem prostakluku da i ne govorimo.Uzmi samo mene kako sam lajao i psovao i Srbi misle da je jedino ta kultrura prisutna i priznata u svetu.Ali kod nas se to mnogo pika,pa tako i ovo glupiranje ovog debeljuce se uzima kao veliko srpsko herojstvo,a on je to rekao isfrustriran iz razloga sto nnema pojma kako nesto da ostvari i onda ce se Srbima oprlavdati ovakvim psovkama.
Pa znas li kako sam i ja psovao i budalesao.A oni Zapadnjaci stalozeni ,nista ne reaguju,a ja i moji glupi sledbenici srlbi mislimo da smo ih pobedili.A ono ne:nego oni polako,cutke,bez ikakve reakcije spustise meni 11.godina jos mi ostade zapisano da sam ratni zlocinac.
Tako i sa debeljucom.Svi sa Zapada slusaju ove budalaluke,a u sebi mu govore:dobices Kosovo moj kuhrac-
Prijavi moderatru
0 # Pljako 2019-06-12 22:50
Vojvodo, nije nikakvo junaštvo sa bezbedne visine rušiti gradove, sela, mostove, ubijati žene, decu... Možda Srbi i nisu pobedili NATO, ali sa vojničke tačke gledišta nisu ni izgubili. Navedi procenat teritorije SRJ koji su OVK i regularna albanska armija, uz svu podršku iz vazduha, uspeli da zauzmu. Pređoše li granicu? Zauzeše li koju karaulu? Koliko ih izginu kod Košara a ni pera od SRJ ne odbiše? Vojska Jugoslavije se sa Kosova povukla vojnički NEPORAŽENA, a onda su nagrnule šiptarske "junačine" da se šepure po Kosovu pod patronatom NATO. Sam kažeš da Srbi nisu rušili po Americi, Engleskoj... Nisu, jer Srbi su branili svoje. A ti laprdaj i dalje vojvodo.
Prijavi moderatru

Comments are now closed for this entry

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari