Vučić: Ove godine značajno povećanje plata i penzija

Ove godine plate i penzije biće značajno povećane, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, primetivši da je to ono što građane najviše zanima

sefrgthzjhgfdsddddsffgngnr 

To je definitivno. Imamo dobro stanje u budžetu, imaćemo i dobar rast i neće tu biti problema - rekao je Vučić u intervjuu za Prvu TV.

Kad je reč o otvaranju autoputa kroz Grdelicu i upozorenjima policije koja moli vozače da ne staju u tunelu da slikaju "selfi", predsednik je rekao da razume apele policije, ali se i našalio da bi možda i on stao da napravi "selfi" jer put zaista liči na neki u Švajcarskoj ili Austriji. Ponovio je da se očekuje da za manje od mesec dana bude otvorena deonica Obrenovac - Čačak na Koridoru 11.

Nešto posle toga, krajem avgusta, trebalo bi da bude otvoren istočni krak Koridora 10, prema Bugarskoj, pa će se od Niša do Gradine putovati sve vreme autoputem, rekao je Vučić i dodao da bi Bugarska trebalo svoj deo od granice do Sofije da završi za godinu i po dana. 

- To su velike stvari - konstatovao je predsednik Srbije.

Vučić je dodao da za dva meseca očekuje da krene i izgradnja Moravskog koridora.

"KFOR se javlja samo kad njima odgovara"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da je ono što se desilo u utorak na severu pokrajine prešlo neke granice koje Srbija može da toleriše i trpi i narušilo poverenje i partnerske odnose sa zapadnim delom međunarodne javnosti.

Vučić je rekao da mu se čini da mnogi u međunarodnoj zajednici u prvom trenutku nisu bili ni svesni da je akcijom na severu KiM pređena granica koju Srbija može da toleriše: "Danas to negde razumeju i još se pitaju - a šta se to dogodilo da pređu taj prag".

Izvor:Tanjug/Blic

Komentari
+2 # ACO srbine! 2019-05-31 00:20
Sve ce biti bolje za dvije, najdalje tri godine! :lol:
Prijavi moderatru
0 # zz 2019-05-31 11:38
Od ovoga i od naseg HODZE IZ ORLJA ZLUKORLA veca dva manipulatora sa narodom nema. A jos se i udruzili u koaliciju.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click