Vučić zamolio Bošnjake: Ne nasjedajte na trikove, autoput dolazi do Duge Poljane

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Bošnjačko nacionalno vijeće Sulejmana Ugljanina, koji traži poseban status za Rašku oblast ili Sandžak, takvim zahtjevom nanosi najveću štetu BiH.

IfNk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTkdRN01EQV8vMWY5ZTQ3NWIyNjQxODA3YmVhZDc4ODI2ZDRkZjMwNmIuanBlZ5GTAs0C5ACBAAE 

On je naglasio da je začuđen što u BiH i Sandžaku postoje političari koji bi da izazovu nestabilnost, dodajući da, ako bi Ugljanin na bilo koji način stvarno ugrozio pravni poredak Srbije, taj problem bi nadležni državni organi riješili za 24 časa.

“Vi radite protiv svog, bošnjačkog naroda ako hoćete da kažete da ćete tražiti specijalni status, napuštanje vojske i policije. Vi imate tri opštine u Raškoj oblasti u kojima ste većina, a šta ćete sa 63 opštine u BiH u kojima su Srbi većina”, rekao je Vučić u Skupštini Srbije.

On je poručio Srbima i Bošnjacima da ne moraju da brinu, jer u Raškoj oblasti neće biti nikakve nestabilnosti. 

Vučić je zamolio Bošnjake koji žive u Novom Pazaru, Tutinu, Sjenici, ali i u Priboju i Prijepolju, da ne nasjedaju na trikove onih koji “ništa i nigdje ne znače”.

“Ugljanin ne može ništa da uradi osim da napravi štetu BiH. Ne mogu da razumem da to ne razumeju oni koji dolaze kod njega. Nisu isto Republika Srpska i to kao što oni kažu iz svog ugla Sandžak. Zato, Bošnjaci i Srbi, budite mirni, svi ćete lijepo i dobro da živite u Srbiji. Uskoro dolazi autoput do Duge Poljane između Sjenice i Novog Pazara, radimo Novi Pazar – Tutin put, radimo i regionalne vodovode i nemojte da brinete. To je ono što ćemo da napravimo sada”, naglasio je Vučić.

Izvor:srpskainfo

Komentari
+9 # Olivera 2019-05-28 13:51
Predsednik je lepo rekao na čemu se radi: gradi se autoput do Duge Poljane između Sjenice i Novog Pazara, radi se put Novi Pazar – Tutin, rade se regionalni vodovodi .... Konkretno i sa rezultatima u bliskoj budućnosti. A šta vam je kukavni ljider obećao, osim što pošto poto želi sebi da obezbedi fotelju jer danas kako stvari stoje on spada u one koji “ništa i nigdje ne znače”?
Prijavi moderatru
-2 # Hazbi Ibishi 2019-05-29 04:45
Olivera u rupu ti ga skarabudjim
Prijavi moderatru
+4 # Olivera 2019-05-29 11:48
Sačekaj prvo da je iskopam.
Prijavi moderatru
+3 # ubitacni 2019-05-28 15:25
Vecina clanova SDA sandzaka je protiv Ugljanina ali sta ce trpe ga zbog fotelja.
Prijavi moderatru
+1 # Sandzački Gaziya 2019-05-29 11:49
Ja sam prije tri dana napisao da iz pouzdanih izvora znam, konkretno iz vrha SDA, da je predsednik opstine Sjenica, Hazbo Mujovic bio na prevaspitanju u prostorijama BNV. Bilo je šamaranja, zato sto se ne slaže sa politikom Sulja
Prijavi moderatru
0 # HASAN 2019-05-30 00:01
jedi GOVANA I MI CEMO DRZAVU NECEMO SA VASIM CETNICIM PISAM VAM SE NA VASU CETNICKU VLADU DODEKA SESELJA I NJEGOVOG SINA VUCICA
Prijavi moderatru
+4 # Hix 2019-05-28 15:47
Sa ugljaninom mi Bosnjaci treba da rascistimo jednom za sva vremena, da se pacov zatvori i prestane da uvaljuje Bosnjake zarad njegovih licnih foteljskih interesa.
Prijavi moderatru
-5 # Hazbi Ibishi 2019-05-29 04:43
Olivera, u [censored] te [censored].
Prijavi moderatru
+2 # HASAN 2019-05-30 00:10
ZASTO VAS SVI MRZE CAK I CRNOGORCI I MAKEDONC HRVATI SLOVENCI BOSSNJACI ALBANCI VI NE RAZUMETE DA U VASU VLADU SU BOSNCI PRAVOSLAVNI KOSOVSKI PRAVOSLAVC A PRAVIH SRBA NEMA AKO SE NEKO PROTIVI PROTI NJIH SKRAT
CE SE ZA GLAVU ILI MU SPALJE KUCU AUTO I T,D,
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click