Osuđeni ratni zločinac / Šešelj prijeti poslanici Jerkov polivanjem katranom

“Garantujem Aleksandri Jerkov da će joj nestati sve dlake sa glave, glava biti namazana katranom i nalepljena guščijim perjem. Da se jasno vidi kako izgleda glavna guska srpske politike”.

jerkov seselj 2 696x469 

Ovako je u utorak prijetnjama i uvredama lider radikala Vojislav Šešelj reagovao na izjavu poslanice DS Aleksandre Jerkov da je prošlo godinu dana od presude u Hagu, a da Šešelju nije oduzet poslanički mandat i da je jasno da mu neće faliti dlaka sa glave, jer ga štiti Aleksandar Vučić.

Jerkov je na ovo javno pitala: “Ima li neke institucije u zemlji koja će reagovati na to što mi osuđeni ratni zločinac već godinu dana upućuje otvorene prijetnje?” Naglasila je da od vlasti ne želi “najoštrije osude”, već da sprovedu zakon, jer joj je Šešelj prijetio da će ostati bez kose.

Šešelj je i na to odgovorio žestokom psovkom.

DS i LDP su nakon ovog incidenta zatražili da skupštinski Administrativni odbor oduzme poslanički mandat Šešelju zbog napada na potpredjsednicu DS i da nadležne institucije “zaustave njegov govor mržnje”.

Šešelj se u utorak na Twitteru, uvredama i prijetnjama, obračunao i sa sportskim novinarom Milojkom Pantićem, prenose “Novosti”. 

Komentari
-2 # Olivera 2019-04-10 19:56
Ne boj se Aleksandra, Voja i da hoće ne može izvesti tu operaciju nad tobom. Pre bi sebe polio po trbušini nego tebi došao glave. Međutim, ipak sam mišljenja da je on džentlmen, a to što ti se obraća na takav način je zbog toga što si kruta i nemaš smisla za humor. Pa kad si u cirkusu, prilagodi se takvom ambijentu.
Prijavi moderatru
+3 # Istina 2019-04-10 22:01
Oliver Seselj je cetnik a Ti cetnikulja.
Prijavi moderatru
0 # Pljako 2019-04-11 10:02
Da li će se oglasiti "dežurni branilac" prava žena u ovoj državi? Trebalo bi. Mada, u principu, Šešelj nije mnogo ni pogrešio u kvalifikaciji dotične. Daleko im lepa kuća oboma.
Prijavi moderatru
0 # Sandžak je vječan 2019-04-11 23:30
Zašto navijaš za Šešelja protiv Jerkov?
Prijavi moderatru
0 # Pljako 2019-04-12 09:05
Uopšte ne "navijam" za njega, naprotiv, osuđujem ovakve "pretnje" dotičnoga, bolje reći primitivizam. Što se tiče Jerkov, jednostavna stvar, ne podržavam političke stavove koje zastupa. OK?
Prijavi moderatru
0 # Pljako 2019-04-12 10:48
Šešelj prihvatio nešto i od Amerikanaca. Ovo sa katranom i perjem nije njegov izum, to su američki kolonisti u Bostonu radili u drugoj polovini XVIII veka sa ubiračima trošarine, kao vid otpora kolonijalnoj vlasti V.Britanije, neposredno uoči izbijanja Rata za nezavisnost SAD.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click