Čedomiru Jovanoviću prijete smrću zbog Željka Komšića

Liberalno-demokratska partija (LDP) saopćila je danas da je odmah po imenovanju Čedomira Jovanovića za savjetnik člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda, Željka Komšića, krenuo napad preko „tabloida i profesionalnih patriota“, zbog čega je na društvenim mrežama došlo do „histerije anonimnih ludaka“ koji već danima prijete smrću Jovanoviću i članovima LDP-a.

sfdgfhjdfghj 

„Poslije poraza svoje katastrofalne politike, jedino što im je preostalo je režanje preko tabloida i naručenih tekstova, uz dobro oprobanu mantru o izdajnicima i patriotama“, naveo je LDP u saopćenju.

Navodeći da je umjesto toga bolje da se zapitaju kako to da niko ko je obavljao vlast u Srbiji u prethodne tri decenije nema mogućnost da u regionalnim okvirima uradi nešto za Srbiju i njeno društvo, nego je svako od njih za sobom ostavio zatvorena vrata i gomilu otvorenih pitanja i problema, LDP je istakao da „oni koji su prije nekoliko dana bili ujedinjeni u šutnji povodom presude Radovanu Karadžiću, danas su se oglasili da još jednom, usput, zalijepe etiketu izdajnika Čedomiru Jovanoviću, ne pitajući za cijenu svojih neodgovornih izjava i gluposti kojima truju ljude u Srbiji“. 

„I vlast i navodna, 'pravovjerna' opozicija, partneri u svakoj pogrešnoj odluci od 2004. godine do danas, jedino što znaju da ponude ljudima u Srbiji su podjele, besmisleni partijski rovovi, povećanje tenzija i stvaranje klime u kojoj obični, normalni ljudi ne vide svoj interes“, piše u soapćenju.

LDP je poručio da ako hoće da stvarno nešto urade za svoju zemlju i ljude u njoj, neka odu u Podgoricu, Sarajevo, Zagreb, Prištinu, Skoplje, pa će shvatiti razmjere svoje politike, koja nikome nije donijela dobro sem njima i njihovoj želji da Srbiju zauvijek drže na margini savremenog svijeta, a sebe na vlasti, mijenjajući imena partija kao da će ih to učiniti drugačijim nego što to stvarno jesu. 

Izvor:Radio Sarajevo

 

Komentari
+1 # Nur-Bec 2019-03-30 15:38
LDP-jedina normalna partija u Srbiji.


Prijavi moderatru
0 # Nurkin jebac 2019-03-30 23:54
Tako je nurka i ti si najbolja kad ga primas od pozadi! Vidis da se slazemo :lol: :lol:
Prijavi moderatru

Ovaj članak nije moguće komentarisati

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari