Mladi iz Vojvodine skinuli i zapalili transparent koji veliča Radovana Karadžića (VIDEO)

Udruženje Mlada Vojvodina je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije i kratki film o akciji skidanja i spaljivanja transparenta “Radovan Karadžić heroj”, a koji su jutros nepoznati počinioci okačili na jedan nadvožnjak u Novom Sadu.

transparent karadzic novi sad 696x469 

Mlada Vojvodina je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije i kratki film o akciji skidanja i spaljivanja transparenta, piše Autonomija.info.

Na filmu se čuje kako ženski glas naredbodavnim tonom kaže: “Skidaj”, a potom se vide dvije osobe koje imaju marame preko lica kako skidaju transparent sa nadvožnjaka. Potom su transparent poprskali nekom vjerovatno zapaljivom supstancom, a zatim su ga spalili na travi.

Na Instagram profilu Mlade Vojvodine taj kratki film označen je tagovima “No pasaran”, “Vojvodina nazi free zone”, “Smrt fašizmu”, “Neće proći”, “Vojvodina Vojvođanima”, “Vojvodina Novi Sad”.

Transparent sa parolom “Radovan Karadžić heroj” osvanuo je jutros na jednom nadvožnjaku u Novom Sadu. Na bijelom transparentu ćirilićnim pismom taj tekst je bio ispisan plavo-crvenom bojom.

Transparent se nalazio na nadvožnjaku na putu iz Novog Sada ka Sremskoj Kamenici. 

Komentari
+6 # TITO 2019-03-28 00:42
Ima nade za srbiju ko kaze da nema

Prijavi moderatru
+9 # SMRDIJA ubija 2019-03-28 01:55
Kakvi kraljevi (i kraljice) !

Mladi sandzaka se trebaju povezati sa progresivnim snagama u srbiji i formirati zajednicki front.
Prijavi moderatru
+11 # Nur-Bec 2019-03-28 06:38
Znaci da je Vojvodina jos uvijek drugacija od ostatka Srbije :-)
Prijavi moderatru
-7 # Aha 2019-03-28 08:38
Mislis 0,0001% ili pola kombija?
Prijavi moderatru
+5 # Ene ene 2019-03-28 12:05
Transparenta nema fašisto!
Da imaš trun mozga u tvojoj tintari ne bi velicao osudjenog ratnog zlocinca za genocid, (što znači da je odgovoran za ubijanje zena i dece, proterivanje iz njihovih domova...itd) vec bi se pridruzio onoj maloj ali normalnoj Srbiji.
Prijavi moderatru

Comments are now closed for this entry

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari