Čanak: Mislim da je svaka kazna Karadžiću premala

Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocijenio je danas da je svaka kazna Radovanu Karadžiću premala, javlja Anadolu Agency (AA).

nenad canak vojvodina lsv

-Moje mišljenje je da je svaka kazna premala – rekao je Čanak novinarima u Skupštini Srbije.

On je naveo i da “nažalost misli da će reakcije iz Srbije o presudi Karadžiću, odnosno reakcije aktuelne vlasti i samoproklamovane opozicije poslati jako lošu poruku iz Srbije”.

-Nije poenta u tome šta će presuda donijeti regionu, nego šta će reakcije iz Srbije donijeti regionu, jer ako budu, a nažalost mislim da će biti dosta slične reakcije aktuelne vlasti i ove samoproklamovane opozicije, ako to bude slično, kao što ja mislim, onda će biti jako loša poruka iz Srbije – dodao je.

Žalbeno vijeće MMKS osudilo je danas Karadžića na doživotnu zatvorsku kaznu, što je i konačna presuda za ovog ratnog zločinca.

Komentari
-11 # Olivera 2019-03-20 18:38
Koga još briga za tvoje mišljenje svinjče umišljeno.
Prijavi moderatru
+1 # Brada 2019-03-20 18:42
Doktore DABICU,mi DRVOSECE ti zelimo da nam pozivis 1000 godina.
Prijavi moderatru
+1 # Alal 2019-03-20 19:52
Neka ti je alal veliki covece.
To su jedino ispravne riječi
Prijavi moderatru
+4 # Sandžak je vječan 2019-03-20 20:13
Jedan od malog broja srba ne većem od 5% koji su realisti i uvijek bili na strani pravde i istine.Ovakvi su na žalost u Srbiji satanizovani i omalovaženi od većinskog srbočetničkogenocidnog naroda zadojenog na mržnji!
Prijavi moderatru
0 # Hadzo 2019-03-21 08:02
Najvise zlocinaca izrodila je ova mala i nevrijedna Srpska nacija koja i dalje zivi u zabludu da je ona i njena lazna i nasilnicka istorija bitna.Danas vas cijeli svijet poznaje kao ratne zlocince i koljace neduznih i nemocnih,a i kao pljackase,kriminalce placene ubice koji vrsljaju Evropskim metropolama.A i vasoj propagandno komunikacionoj politici kojom svakog dana predstavljate sebe kao zrtve nevjerujete ni vi sami..
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click