STRAVIČAN POŽAR U BEOGRADU - Poginulo ŠEST OSOBA, povređeno još šestoro! (VIDEO)

Šest tela pronađeno je u zgradi na Novom Beogradu u kojoj je rano jutros izbio požar. Kako saznajemo, još šest osoba je povređeno.

ghjtz656575 

Požar je izbio na sedmom spratu, ali se proširio i na osmi, deveti i deseti sprat. Vatrogasci su u jednom stanu pronašli tri osobe koje nisu davale znake života, u drugom stanu jednu osobu, a u trećem još dve osobe.

Povređeni u požaru prevezeno su u Urgentni centar, kao i na Vojnomedicinsku akademiju. Nekoliko osoba se nagutalo dima, ali nisu životno ugrožene.

Kako nezvanično saznajemo, jedna žena (68) je zadobila opekotine drugog stepena i odvedena je u bolnicu.

Samo zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, sprečeno da se vatra proširi na druge delove zgrade.

- Naša ekipa od jutros dežura na licu mesta, moguće je da će ostati tamo još dva do tri sata kako bi ustanovili da li ima još povređenih ili otrovanih dimom - kažu iz Hitne pomoći.

Kako saznajemo, požar je nešto posle 4.00 izbio u višespratnici na Novom Beogradu, a gasilo ga je čak 10 vatrogasnih ekipa.

- Požar je sada lokalizovan. Na teren su izašla tri vozila VSJ "Zemun" sa osam vatrogasaca, dva vozila VSJ "Voždovac" sa osam vatrogasaca, kao i pet vozila VSJ "Zvezdara" sa 14 vatrogasaca. Goreo je stan na osmom spratu, tri lica su evakuisana, a pronađeno je jedno beživotno telo. Još uvek nije utvrđeno da li je osoba preminula zbog požara - kažu za "Blic" iz MUP Srbije.

Inače, tokom noći bilo je ukupno 85 intervencija ekipa Hitne pomoći, na javnim mestima deset, ali nije bilo ozbiljnih povreda. 

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click