Pucao u suprugu pred djecom, žena pobjegla kroz terasu, a on jurio za njom niz ulicu

"Ognjen A. (51) naočigled dvoje djece pokušao je ubiti svoju suprugu O. A. (51) pucajući na nju iz pištolja u Beogradu u Ulici Jevrema Grujića.

policija 13 696x469 

Nesretna žena je pobjegla kroz terasu, a on je za njom istrčao na ulicu, sve vrijeme pucajući. Srećom, ubrzo je uhapšen.

Nemila scena odigrala se u porodičnom stanu oko 18 sati. Ognjen A. (51) se posvađao sa ženom, dohvatio pištolj i ispalio nekoliko projektila u suprugu. Srećom, meci je nisu pogodili. Sa njima u stanu je sve vrijeme bilo dvoje djece koja su se istraumirala zbog pucnjave.

Nesretna žena je zatim otvorila vrata terase i dala se u bijeg, preskočivši ogradu. Međutim, razjareni Ognjen nije želio da odustane već je krenuo za njom. Izašli su na ulicu, a on je ispalio još nekoliko projektila u njenom pravcu koji je, srećom, nisu pogodili.

Prestravljeni građani pozvali su policiju koja ga je ubrzo uhapsila. Ispostavilo se da je Ognjen bio u alkoholisanom stanju. Kod njega je također pronađen i arsenal oružja – tri pištolja, prigušivač, municija raznog kalibra i čahure, piše Kurir.

Određeno mi je zadržavanje do 48 sati i na teret mu se stavlja pokušaj ubistva i nedozvoljeno držanje oružja.

Izvor: Kurir

Komentari  
+7 # NP 2020-01-06 15:54
Pijan pucao u ženu?
Verovatno mu je došlo u glavu da je još na ratištu u Bosni.
Prijavi moderatru
-5 # Dijaspora 2 2020-01-06 17:09
Zato mi posteni gradjani i vernici kazemo nasem Zlukomanu da se ostavi beogradskih vinarija i beogradskih klubova jerbo bi on morao da tera dve po ulici.
Prijavi moderatru
+3 # Npnpnp 2020-01-06 19:34
Iskakim ti se u zvala
Prijavi moderatru
-3 # Sandžak je vječan 2020-01-06 23:18
# Dijaspora
ebem ti ti seme seljacko.
Pi ckice jedna stavi ime i prezime da ti ebem mamu dijasporsku usta.
Bednice jedan prljavi kaljavi idi gore radi na baustelu krivi ledja dok muftija odmara i masazira sedista u AMG-a piccckoo ljubomorna
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click