HOROR : Pronađen leš muškarca, čovek LEŽAO MRTAV U STANU 5 GODINA!

"Telo J. B. (90) pronađeno je u njegovom stanu, u zgradi u Ulici Visokog Stevana 4 u centru Beograda, kada su komšije sa radnicima hteli da provere bezbednost instalacija u celom stambenom objektu.

2026911 1302 cile ls

Telo je bilo u fazi raspadanja, a kako se nezvanično saznaje čovek je po svemu sudeći preminuo pre najmanje dve, a možda čak i pre pet godina!

- Čovek je bio samotnjak, slabo smo ga viđali. Sigurno su prošle dve-tri godine od kada sam ga poslednji put sreo, a bili smo najbliže komšije. Koliko znam, bio je u nekoj vrsti sukoba sa rodbinom - rekao je jedan od stanara koji je zajedno sa komšijama pozvao policiju, kako bi otvorili stan i omogućili radnicima da provere električne instalacije.

Neke komšije su ispričale da ga nisu videle čak pet godina, ali nisu ni pomislili na najgore, posebno jer se u zgradi nije osećao karakterističan neprijatan miris. Kako se saznaje, sve ukazuje da je reč o prirodnoj smrti.

Posle odlaska ekipa Hitne pomoći i policije stan je zapečaćen.

Komentari  
0 # Zirce 2019-12-13 11:39
Bas mo spali na najnize grane i kao drustvo,zajednica i drzava..dotakli smo dno.Da covek bude godinama u stanu i da niko i ne pogleda ili se zapita sta je sa doticnim.Koliko je takvih sam Bog zna.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click