''KAFANA STRAVE'' - Kriminalac iz Srbije koji je u kući zarobio tri muškarca i dve žene i terao ih da se prostituišu dobio DEVET GODINA

Presuda Višeg suda zbog zarobljavanja ljudi prvi je pravosnažno okončani proces za to krivično delo u srpskom pravosuđu, pa će Valjevac Vladan Tulimirović (66), zvani Megas, sledećih devet godina i dva meseca provesti iza rešetaka zbog radnog iskorišćavanja i primoravanja na prostituciju nekoliko osoba.

dsadfghgfdsfgh 

Pre nego što je uhapšen u aprilu 2016. godine, ovaj višestruko osuđivani kriminalac za privredni kriminal, prevare, nasilje i napad na policajca, puna dva meseca je u svom objektu na putu Valjevo - Loznica pod ključem držao i zlostavljao petoro ljudi, koje je prethodno prevario angažujući ih za konobarski posao.

Naime, prilikom racije u Megasovoj "kafani strave", policija je otrkila trojicu muškaraca u tridesetim godinama, od kojih je jedan osoba sa invaliditetom.

Njih trojicu je Tulimirović držao zaključane i primoravao ih na konobarisanje, bez plaćanja tog prinudnog rada.

Pored njih, tada je pronađena devojka (19) koju je Megas prisiljavao na rad i prostituciju, kao i žena (55) koju je Tulimirović pored prisiljavanja na prostituciju i silovao. 

Presuda kojom je pravosnažno osuđen na devet godina i dva meseca zatvora, prva je takve vrste u nekom okončanom predmetu u srpskom pravosuđu, s obzirom na to da uz segmente koji se odnose na seksualnu eksploataciju i posredovanje u prostituciji sadrži i krivicu za radnu eksploataciju u sklopu trgovine ljudima.

U postupku pred Višim sudom, prvi put je primenjen i institut posebno osetljivog svedoka, tako što su svedoci-oštećeni saslušavani u posebnoj prostoriji, bez prisustva okrivljenog i njegovog branioca. Njihov iskaz je sniman, a zatim korišćen u postupku. Inače, pre hapšenja, kako su naveli izvori iz istrage, praktično se godinama znalo da u Megasovoj kafani se mogu naći mahom starije prostitutke iz Valjeva, a njihove usluge on je naplaćivao pet, 10 ili 20 evra, u zavisnosti od toga šta je mušterija tražila.

U "kafani strave", koja je prethodno bila Tulimirovićev veletrgovinski objekat, policija je nakon hapšenja pronašla prostoriju opremljenu kao seks-šop, sa gomilom seksualnih pomagala uključujući i sado-mazo opremu poput bičeva i lanaca, kao i četiri klijenta kod jedne od zarobljenih žena.

Izvor:Blic

 
Komentari  
+3 # Malo Morgen 2019-11-02 09:26
Uf, kakav mizeran zivot...
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click