U Višem tužilaštvu, osumnjičeni za ubistvo Miloša M. (24) na Zvezdari u nedelju ujutru, Neđeljko Đ. (28), danas je negirao krivično delo, tvrdeći da nema nikakve veze sa zločinom.

axbk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWlRrN01EQV8vOGFjMGZlOGM2M2M0YjkxZGNjOGYyY2I2NjQyMDFlN2QuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB 

 

On je ispričao da nije bio ni blizu mesta ubistva u Ulici Dimitrija Tucovića. Viši sud, na predlog VJT, odredio je danas pritvor osumnjičenom, zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti. On se sumnjiči za teško ubistvo, počinjeno na - svirep i podmukao način.
Neđeljko Đ. je prvobitno u policiji nakon hapšenja navodno priznao sve, kao i da je žrtvu, kako se sumnja, izabrao nasumično, nesrećan i nezadovoljan svojim životom. Kako nezvanično saznaju "Novosti", krvavom zločinu na Zvezdari prethodio je navodno bizaran i zastrašujući scenario! 

pN1k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTVRZN01EQV8vYjJiMWNjYzgxMmY0NmJjMTkyNGI5Y2MxZDM2MzEwZWMuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB
Mladić je navodno raskinuo sa devojkom, zbog čega je bio očajan. Te noći je gledao njene profile na društvenim mrežama i video je njenu sliku s drugim dečkom. Posle toga se razbesneo, uzeo je navodno neke narkotike, alkohol, nož i izašao iz stana. Pre Miloša naleteo je na jednu ženu, ali se ipak sklonio od nje jer, navodno, nije hteo da dira žensko - kaže za "Novosti" izvor blizak istrazi upućen u prvu verziju događaja, koju je osumnjičeni danas negirao u tužilaštvu.

Sledeći prolaznik na kojeg je mladić, kako se sumnja, naleteo bio je Miloš M., student iz Čačka, koji se vraćao kući tog jutra od devojke.
Navodno ga je izbo kuhinjskim nožem, koji je policija na kraju i pronašla. Otišao je posle u Poštansku štedionicu i tu je hteo da "upadne" i urinira. Portir mu to nije dozvolio i onda su se potukli. Sa kolegom je uspeo da savlada mladića i prijave ga policiji. Nakon što je saslušan zbog tog napada, Neđeljko Đ. je pušten. Ubrzo su povezali sve, proveravajući kamere u blizini mesta zločina i uhapsili su ga ispred zgrade u kojoj ima stan - kaže naš sagovornik(Blic)