Uhapšen Milojko Pantić – udario u vozilo interventne jedinice pa pobjegao

Poznati sportski komentator Milojko Pantić (72) uhapšen je sinoć, nakon što je svojim automobilom “ford fokus” udario u vozilo interventne jedinice na Novom Beogradu, saznaje Blic.

milojko pantic 696x469

Kako piše Blic, Pantić je u nedelju oko 23.30 sati na Starom sajmištu udario u zadnji dio vozila interventne policijske jedinice.

List piše da je Pantić potom pobjegao ka Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smjeru. Ubrzo ga je interventna, u koju je i udario kolima, uhapsila.

Blic piše da u incidentu nije bilo povrijeđenih. 

Izvor: Blic/N1

Komentari
-4 # dijaspora 2 2019-05-06 12:43
A sto nas interesuje neka pijana srpska drtina da bi smo morali o tome citati za prvi dan posta Ramazana? Mnogo pametnijih tema bi imali da objavljujete,a ne ovakve gluposti.
Prijavi moderatru
0 # Kjafir 2019-05-06 15:32
A sto da ja citam neke gluposti o ramazanu kada ima mnogo vaznijih tema. Imas islamske sajtove pa tamo idi, ovo je internet portal. I ne znam na osnovu cega si zakljucio da je on pijan, covek koji najviše kritikuje ovaj režim.
Prijavi moderatru
0 # Pljako 2019-05-07 13:16
Bez obzira što se ne slažem sa stavovima koje ovaj deda iznosi u javnosti (čovek izgubio kompas u priči pa tako i u vožnji) ipak se pitam - da je ovakav prekršaj učinio neko iz AV stranke ili ljudi bliskih AV stranci, da li bi zakon važio i za njih? Imajući u vidu neke konkretne slučajeve, gde je, nažalost, bilo i stradalih a koje ne bih ovde iznosio jer su opštepoznati, kažem: ne verujem. A ovaj čiča sada, pored ostalog, može i da lamentira kako ga je AV režim hapsio.
Prijavi moderatru

Comments are now closed for this entry

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari