Rusija / Poznat uzrok smrti Mirjane Marković

Mirjana Marković, prva predsjednica Jugoslavenske ljevice i supruga nekadašnjeg predsjednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića preminula je danas od upale pluća u 77. godini, potvrđeno je Tanjugu.

swdefrgthzhgrergh 

Prema nezvaničnim informacijama, ona je preminula u bolnici u Moskvi.

Dragan Radović iz Udruženja sloboda rekao je Tanjugu da je u kontaktu sa porodicom i da je Marković preminula od upale pluća nakon dvije operacije.

Ona je naime, prije više od mjesec dana pala i slomila desnu ruku, zbog čega je morala da leži, pa je došlo do komplikacija i vode u plućima što je izavalo upalu i dovelo do smrti.

Radović je prenio da je ona željela da bude sahranjena u Požarevcu na grobnom mjestu uz supruga, ali da će konačnu riječ o tome dati porodica. 

Marković je umrla u Rusiji koja joj je 2010. godine dala azil, pošto je bila u bjekstvu od pravosudnih organa Srbije, koji su za njom raspisali potjernicu u okviru istrage za zloupotrebe sa dodjelom državnih stanova 2000. godine.

Predstavnici Generalnog tužilaštva Rusije 2010. godine saopštili su da Marković u toj državi uživa status političke izbjeglice i da nije moguće njeno hapšenje po potjernici srbijanskog Interpola. 

Izvor:Tanjug/Radio Sarajevo

Komentari
+7 # Brada 2019-04-14 22:18
Sta nam servirate celo vreme ovu krepotinu,kao da nas boli ona stvar sta je uzrok njenom krepavanju?
Jos malo,kako ste poceli,pocecete da nam servirate "remek dela" od ove krepotine
Prijavi moderatru
+8 # Tuta 2019-04-15 00:17
Jednu veliku cisternu gov*na izručiti u grob i zabiti glogov kolac da se ne povampiri. Nikad oprostiti ovoj veštici i njenom mužu.
Prijavi moderatru
+1 # TITO 2019-04-15 09:02
Postoji priča o Miri i Slobi...Pod sankcijama, bilo je veoma teško dobiti gorivo, ali Mira je uspela da ubedi pumpadžiju da im napuni rezervoar. Slobodan je primetio da njih dvoje nešto ćaskaju, i upitao je Miru da li poznaje čoveka. Ona je rekla "on je bio moja prva ljubav". "Znači", rekao je on, "da si se udala za njega, sad bi bila žena pumpadžije". "Ne", odgovorila je ona, "da sam se udala za njega, on bi sada bio predsednik Srbije".
Prijavi moderatru

Ovaj članak nije moguće komentarisati

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click