U jednom novobeogradskom soliteru stanarka je pre nešto više od dva meseca izbegla da ostane zaglavljena između poda lifta i plafona. Međutim, pre nekoliko dana u istom tom liftu dogodio se novi incident, ali ovog puta u njemu su bile majka sa bebom u kolicima. 

ererterte 

Stanarke te zgrade objavila je snimak na Tviteru zapitavši se "da li neko treba da izgine da bi se nešto preduzelo?". 

"Isti lift, 2 ipo meseca kasnije. Lift je i dalje u upotrebi kao ispravan. Prijavljeno je Gradskom stambenom nakon novog incidenta, kažu lift radi. Na snimku je komšinica, sa bebom u kolicima. Da li neko stvarno treba da izgine da bi se nešto preduzelo??", napisala je ona. 

Na snimku se vidi kako žena sa bebom u kolicima, nakon što je lift stao, otvara vrata i okreće se kako bi izgurala kolica. Međutim, dok se žena nalazi na samoj ivici izlaza, lift u tom momentu nastavlja da se kreće ka gore.

Majka se potom brzo vraća nazad u lift i zatvara vrata. Nakon što je lift ponovo stao, ona pokušava da izađe, ali se vraća nazad kako bi najpre komšinica ušla. 

Podsetimo, slična situacija se početkom juna dogodila devojci koja je i objavila snimak na Tviteru. Naime, dok je devojka izlazila iz lifta on je nastavio da se kreće.

Ona je tada napisala "Srećom, pa sam bila ja, a ne neka majka sa detetom".  Pogledajte video :