ŠOK SNIMAK IZ SRBIJE! Muškarac fizički napada saobraćajca, više od 10 puta ZAMAHUJE PESNICOM!

Neverovatan snimak napada na saobraćajce osvanuo je na Fejsbuku, a vidi se kako mladić, po svemu sudeći pod uticajem alkohola, fizički nasrće na pripadnika MUP i pokušava da ga udari.

1879347 policija ls 

Napad se dogodio u Pirotu, a na video-zapisu imamo priliku da vidimo kako su upravo policajci ti koji pokušavaju da smire situaciju i obuzdaju dvojicu ljudi koji su ih zaskočili najgorim psovkama i izrazima.

Jasno se čuju pretnje koje se jedan od dvojice ne libi da izgovori, kao ni da nasrće na policajce koji su samo obavljali svoj posao. On pokušava da udari policajca i zamahuje više od 10 putam, ali pripadnici MUP ne reaguju silom.

Prema saznanjima Kurira, napadač je priveden u sud, ali je odmah pušten i brani se sa slobode.

Pogledajte kako je to izgledalo

(Kurir) 

Komentari
+11 # Iz pazara 2019-06-13 01:15
Svasta, policija je ta koja sprovodi zakon i ako se neko tome protivi reaguje u skladu sa zakonom. Ovo je fizicki napad na sluzbeno lice i zna se kako se na to reaguje. Ovakve seljake i kriminalce koji novac sticu na razne nelegalne nacine i kupuju skupa auta misle da im niko ne moze nista pa ni drzava trebaju dobre batine.
Sramota!! Treba im jebat mater od batina
Prijavi moderatru
+2 # TT 2019-06-13 17:53
Ne znam ko koga ovde maltretira?? Sta radi ovaj policajac?? On nije zaduzen nikog fizicki da dotakne ako moze lijepo moze a ako ne policajac saobracajac je duzan da pozove interventnu e ona onda resava ovakve probleme! A ovag saobracajca treba suspendovat!!
Prijavi moderatru
+1 # sandzak 2019-06-16 00:00
Pa dal je moguce da se ovo desava ma ja bih ovog decka sto se kur*i izbusio da sam na mesto policajca,svaki policajac ima pravo da puca na osobu koja ga fizicki napada.Ovo moze samo u Srbiju u druge drzave ovoga nema dajem primer da ovaj decko sto se bahati ovo nekim slucajem uradio u Nemacku pitao bi ga da li bi mu vise palo napamet da bilo koga dodirne
Prijavi moderatru

Comments are now closed for this entry

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari