ŠOK SNIMAK IZ SRBIJE! Muškarac fizički napada saobraćajca, više od 10 puta ZAMAHUJE PESNICOM!

Neverovatan snimak napada na saobraćajce osvanuo je na Fejsbuku, a vidi se kako mladić, po svemu sudeći pod uticajem alkohola, fizički nasrće na pripadnika MUP i pokušava da ga udari.

1879347 policija ls

Napad se dogodio u Pirotu, a na video-zapisu imamo priliku da vidimo kako su upravo policajci ti koji pokušavaju da smire situaciju i obuzdaju dvojicu ljudi koji su ih zaskočili najgorim psovkama i izrazima.

Jasno se čuju pretnje koje se jedan od dvojice ne libi da izgovori, kao ni da nasrće na policajce koji su samo obavljali svoj posao. On pokušava da udari policajca i zamahuje više od 10 putam, ali pripadnici MUP ne reaguju silom.

Prema saznanjima Kurira, napadač je priveden u sud, ali je odmah pušten i brani se sa slobode.

Pogledajte kako je to izgledalo

(Kurir)

Komentari
+11 # Iz pazara 2019-06-13 01:15
Svasta, policija je ta koja sprovodi zakon i ako se neko tome protivi reaguje u skladu sa zakonom. Ovo je fizicki napad na sluzbeno lice i zna se kako se na to reaguje. Ovakve seljake i kriminalce koji novac sticu na razne nelegalne nacine i kupuju skupa auta misle da im niko ne moze nista pa ni drzava trebaju dobre batine.
Sramota!! Treba im jebat mater od batina
Prijavi moderatru
+2 # TT 2019-06-13 17:53
Ne znam ko koga ovde maltretira?? Sta radi ovaj policajac?? On nije zaduzen nikog fizicki da dotakne ako moze lijepo moze a ako ne policajac saobracajac je duzan da pozove interventnu e ona onda resava ovakve probleme! A ovag saobracajca treba suspendovat!!
Prijavi moderatru
+1 # sandzak 2019-06-16 00:00
Pa dal je moguce da se ovo desava ma ja bih ovog decka sto se kur*i izbusio da sam na mesto policajca,svaki policajac ima pravo da puca na osobu koja ga fizicki napada.Ovo moze samo u Srbiju u druge drzave ovoga nema dajem primer da ovaj decko sto se bahati ovo nekim slucajem uradio u Nemacku pitao bi ga da li bi mu vise palo napamet da bilo koga dodirne
Prijavi moderatru

Ovaj članak nije moguće komentarisati

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click