Srbija / Vozilo iz Vučićeve kolone sletjelo u kanal

Prilikom posjete predsjednika Srbije poplavljenim područjima Srbije, jedno od vozila iz njegove pratnje prevrnulo se i završilo u kanalu, javlja RINA, piše B92.

vucicevovozilokanala

Foto.Rina 

Kako navodi agencija, prilikom posjete Lučanima i nakon obilaske pekare u Đeraću i poplavljenih domaćinstava u Dljinu kolona sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem na čelu uputila se ka Guči.

Međutim, jedan od automobila iz predsjednikove pratnje u kome je bio ministar poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, sletio je u kanal 

Izvor.Rina/B92

Komentari
-3 # Olivera 2019-06-11 19:19
Ima neke simbolike. Baš kola ministra vodoprivrede koji je išao u posetu poplavljenim područjima. Da je radio predanije, možda do ove posete ne bi ni moralo doći, a onda i do sletanja njegovog auta u kanal.
Prijavi moderatru
+5 # ACO srbine! 2019-06-11 23:19
Nije to u nadleznosti ministra vec precednika vucica!

Znaci vucic je trebao predanije raditi.
Prijavi moderatru
-6 # Olivera 2019-06-12 19:57
Vučić je najpredaniji predsednik u regionu, a i šire. U njegove sposobnosti, predanost i uspehe ne treba sumnjati. Njegova briga za sve nas je više nego dirljiva i ja se prosto bojim da jednoga dana njegov budući naslednik ne bude samo njegova bleda senka. I ubeđena sam da misleći svojoj državi dobro i najbolje , on ustvari misli i radi na dobrobiti i našeg okruženja. I više misli i o nekima sa strane nego što njihovi lideri misle na njih, onako istinski.
Prijavi moderatru
+5 # ACO srbine! 2019-06-12 20:43
Pa draga olivera, ja sam sada ubijedjen da si promasila profesiju - koja god da ti je!

Pod hitno da se presaltas u pisca lektire za osnovce na temu naseg lepog, pametnog, vrednog i svemoguceg precenika.

:-)
Prijavi moderatru

Ovaj članak nije moguće komentarisati

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click