Predstavljeno novo rukovodstvo Ogranka SDP-a Sjenica

Novi predsednik Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije u Sjenici je Almir Lotinac, a nosilac liste za predstojeće lokalne izbore biće Nermin Kamberović.

114

Na Izbornoj skupštini birani su i novi članovi Izvršnog odbora stranke u Sjenici. Novi saziv ogranka SDP-a u Sjenici čine mahom obrazovani, sposobni, mladi i ambiciozni ljudi, koji će, kako je istaknuto na svečanosti, biti nova snaga ove partije. 

Veliki broj članova i simpatizera prisustvovao je predstavljanju novoizabranih članova Opštinskog odbora SDP-a u Sjenici. Skupu se obratila potpredsednica ove partije u Sjenici zadužena za obrazovanje Mnela Biberović.

ljajicsdpsjenica

Novi predsednik Almir Lotinac rekao je da će se novoimenovani odbor zalagati da od Sjenice napravi mesto prepoznatljivo u Srbiji, ali i šire.

Nermin Kamberović koji će listu SDP-a predstavljati na predstojećim lokalnim izborima ocenio je da je odbor sastavljen kvalitetno, te da prisustvo velikog broja ljudi izbornoj skupštini već dokaz sigurne pobede.

Potpredsednici OO SDP-a Sjenica su: Minela Biberović, Amer Ciljević, Sadat Redžović i Suada Rožajac. Za generalnog sekretara izabran je Senad Mahmutović. Predsednik Izvršnog odbora biće Asim Hodžić, a njegov zamenik Zlatko Mehonjić. Predsednik Foruma mladih SDP-a u Sjenici biće Demir Toković. (rtv)