Prva žrtva mećave kod Sjenice: Čovek se smrzao u kolima dok se vraćao od lekara

Čovek je preminuo u kolima na putu od lekara

zaveja subasic 620x0 620x0

Mraz i mećava su jutros odneli prvu žrtvu kod Sjenice. Preminuo je R. Č. (62) dok se vraćao od lekara u selo Gunji na Goliji.

Sa njim je u kolima bio i Slobodan Vučković koji je pokušao da ga spase, ali nesrećnom čoveku nažalost nije bilo pomoći. Slobodan je u dobrom zdravstvenom stanju. (Novosti) 

Komentari  
+10 # Dedo 2020-02-06 09:50
Jadan čovek. Uaboravljeni sandžak od svih a svi trče i u kahvu gledaju da vide hoće li biti iopet ministri. Trebali su na vreme da reaguju a ne kada dosje mwćava znaju se ualovi gore kakvi su gde je sada štab za vanredne situacije. Bitno je da se pare daju za doručak u vašingtonu od kojeg korist imaju pojedinci narod im plaća boravak za njihova izvijanja po americi
Prijavi moderatru
+3 # Nela 2020-02-06 11:10
Dedo, kakve veze ima doručak sa božijom silom, snežnom mećavom i
Sjeničkom hladnoćom? Koristite svaku situaciju za politička prepucavanja
Prijavi moderatru
+3 # Dedo 2020-02-06 12:43
Koga ti braniš u o kakvoj politici zboriš a ljudski život izgubljen zbog nebrige o narodu. kako nema ima i te kako ima politika rešava probleme zato postoje stranke i vlast koju je narod izabrao i koja bi trebalo da brine o gradjanima tako bi trebalo a ne da se troše pare na izvijanje guzica pojedinaca po bijelom svijetu na račun gradjana ljudi.da požure da ugrabe sve za džabe jer nw znaju gde će biti posle izbora Gde je štab za vanredne situacije
Grdne se pare daju za njihove sednice koje liče na ispijanje kafve i da se koji posao privatno završi i prozbori. I zato čora ako to jesi ne bandaj nego idi i pomaži narodu u nevolji ja sam bio i vrnuo se
Prijavi moderatru
+1 # Sjenicak 2020-02-06 16:13
Gde zivis I odakle si? Jer da si iz Sjenice I okoline, znao bi da kada veje I duva nema ciscenja...posebno na tom golijskom putu...I to nema veze sa politikom ili verom. Od Boga je... ;-)
Prijavi moderatru
0 # Dedo 2020-02-06 17:24
Još ovo niko noje pomenuo ni politiku u tom smislu kako si ti pogrešno svatio a vera je ovde nebitna sinko, život je izgubljen.
Prijavi moderatru
-1 # Dedo 2020-02-06 17:22
Sinko ja ne zborim o tome. Otkrio si toplu vodu. Znalo se kako će vreme biti trebali su da na vreme obaveste da se taj put ne koristi. Zna se kako je pešter surova.ć
Dobro je da nije bilo više stradalih ali i jedan život izgubljen je mnogo. Ne radi se pametno i na vreme.ni sad nemoj da štab zaseda.
Prijavi moderatru
-2 # Fuck 2020-02-06 18:33
Dedo ostario si....icpeci pa reci...bio je jos jedan sa njim ali on ostao ziv...zakljucak: bio je vjerovatno zdrastveno slab zato se to i desilo.
A i otkuda ta biserna da te neko treba upozoravati....imas li oci i tv., svaki dan po sto puta prognoza vremena.
Prijavi moderatru
-1 # Mujo 2020-02-06 22:22
Po toj logici znaci ne treba ni cistiti, neka ga, otopice se....
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari