Kako saznajemo, povređeni muškarac je ranije tokom dana svojim automobilom sleteo sa puta nedaleko od mesta ovog udesa i prošao bez povreda

00KRALJEVO 1 620x0

Foto:Goran Šljivić

KRALjEVO – U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u četvrtak uveče, oko 20.30, u naselju Adrani na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Preljina, teško je povređen muškarac sa područja Sjenice

Prema nezvaničnim informacijama, na njega je, dok je išao pešice, naleteo kombi kosovskomitrovačke registracije koji se kretao iz pravca Preljine prema Kraljevu. Zbog veoma teških povreda, muškarac je hitno sanitetskim vozilom prebačen u Zdravstveni centar „Studenica“ u Kraljevu.

Kako saznajemo, povređeni muškarac je ranije tokom dana svojim automobilom sleteo sa puta nedaleko od mesta ovog udesa i prošao bez povreda. Kada je, međutim, stiglo vozilo šlep službe on je pešice prešao kolovoz na suprotnu stranu i tom prilikom na njega je naleteo kombi.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je kratkotrajno bio u potpunom prekidu, a potom se jedno vreme odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom. 

Izvor:Novosti/Kurir