Nezapamćena drama odigrala se kasno sinoć u okolini Sjenice!

1679487 policija dado djilas ls 

SJENICA - Sjenička policija privela je muškarca, bivšeg policajca iz sela Lopiže koji je ispalio hitac iz pištolja u vazduh pošto je, kako "Kurir" saznaje, grupa mladica iz Sjenice oštetila njegovo vozilo parkirano u selu pored puta.

Portal "Pink.rs" preneo je da je "55-godišnji bivši policajac preprečio kolima put četvorici maloletnika koji su bili na motociklima", "ispalio metak u vazduh i naredio im da legnu na put", a "kada su oni to uradili, onda ih je pretukao i naneo im lakše telesne povrede".

Ne zna se zašto su mladići, braća iz Sjenice bili u selu, tek, po nezvaničnim informacijama "Kurira" oni su, pošto su se po selu vozili skuterima, oštetili, izlupali vozilo ovog meštanina koje je bilo parkirano pored puta.

Došlo je do svađe, i, u jednom trenutku meštanin je potegao pištolj za koji ima dozvolu za nošenje i ispalio hitac u vazduh.

Sve je prijavljeno policiji, patrola je ubrzo stigla u selo i uhapsila meštanina i sprovela ga u Sjenicu.

Istovrenemo, ispred zgrade policijske stanice u Sjenici okupila je grupa mladića koji su udarali pesnicama i šakama po vozilu u kome je bio uhapšeni, pa je policija podnela prijave i protiv nekolicine koji su učestvovali u ovom incidentu. (Kurir)