U Sjenici nema oboljelih od korona virusa

Na podrucju opstine Sjenica za sada nema prijavljenih slucajeva korona virusa. Diretor Doma zdravlja dr. Altan Hamidovic kazao je da se gradjani javljaju sa odredjenim simptomima, ali da, na srecu, nema oboljelih od ovog virusa. Istaknuo je da se treba pridrzavati osnovnih preporuka koje je izdalo Ministarstvo zdravlja.

Dom zdravlja u Sjenici

Najčitanije danas 

U Republici Srbiji je do osam sati 11. marta  registrovano ukupno 12 potvrđenih slučajeva Covid-19, objavilo je Ministarstvo zdravlja.  

Na sajtu Ministarstva nalaze se brojevi telefona zdravstvenih ustanova u Srbiji na koje, u vremenu od 8 do 22 sata, mogu da se jave svi koji imaju određene simptome respiratornih infekcija, a koji su u prethodnom periodu boravili u području zahvaćenom koronavirusom. To se odnosi na osobe koje su boravile u Italiji, pojedinim provincijama NR Kine, Južne Koreje, Irana i dijelovima Švajcarske. 

Komentari  
-3 # Hakk 2020-03-11 11:29
Ma tu nemože ni Virus da preživi
Prijavi moderatru
+1 # JestAhaa 2020-03-11 11:41
Minus ga ubii :lol:
Prijavi moderatru
+2 # Neko 2020-03-11 13:47
Ljudi Perite Ruke i na Sunce na suncane terase sedite jer Suncani UV zraci ubijaju Virus.
Prijavi moderatru
+1 # Bas bas 2020-03-11 19:34
A kad i ako ga bude kako ce da utvrde je li korona.Pa u toj bolnici nema igla,infuzija,a ne respiratori i sl... Kad dodje u Sjenicu jadan taj narod ,oni nisu sposobni prehladu da izlece,ima sve da pobije... Samo neka Allah pomogne ,ti doktori sigurno ne mogu ...
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click