Na putu Sjenica - N.Pazar je bilo tri metra snijega, niko nije znao da su ISPOD ZATRPANI AUTOMOBILI

Snažna mećava koja je zadesila Peštersku visoravan u sredu i četvrartak odnela je i jedan život. Naime, u selu Sušica pronađeno je telo R. Č. (66) u četvrtak rano ujutru, a lekari su potvrdili da je preminuo od posledica smrzavanja.

gfh6z4e654 

 

Dan nakon ove nezapamćene mećave u kojoj je bilo zavejano preko 70 automobila naš fotoreporter Vladimir Lojanica je bio na licu mesta.

U opštini Sjenica juče je proglašena vanredna situacija, a zamenik predsednika te opštine Vojo Trmčić kaže da je zbog visokih snežnih nanosa i dalje neprohodan magistralni put Novi Pazar - Sjenica.

Mećava se smirila, ali su ostali smetovi visoki preko tri metra, što je potvrdio i naš fotoreporter sa lica mesta.

- Ovoliko snega koliko vidite iza mene, a ima ga preko tri metra, toliko snega je bilo na putu na obe kolovozne trake. Leva traka je bila skroz pod snegom tako da radnici nisu mogli ni da pretpostave da se pod tim ogromnim snegom nalaze automobili - kaže naš fotoreporter.

Najteža situacija bila je na putnom pravcu od Duge Poljane ka Sjenici. Tokom čitave noći između srede i četvrtka trajala je nadljudska borba putara, policajaca i vatrogasaca da iz smetova oslobode na desetine automobila. Među spašenima je bila i majka sa četvoro male dece.

Vanredno stanje je bilo i na Goliji gde su automobili bili zatrpani u smetovima koji su i ovde prelazili tri metra, a radnici kompanije "Novi Pazar put" su iz zatrpanih automobila uspeli da spasu četvoricu muškaraca.

I današnje scene, sada kada je kijamet prošao i kada je sinulo sunce, pokazuju sve razmere nevremena upravo po visini smetova uz put, koji su i viši od tri metra.

Komentari  
0 # Miki 2020-02-07 16:13
Sve to ima i svoju ljepotu. Pozdrav svima u Sandjaku
Prijavi moderatru
-9 # EDO 2020-02-07 18:09
Sve je belo,belo i belo,beograd,budapest bratislavs BERlin i sve na B i sve je belo i opet belo i beli se.
Prijavi moderatru
+8 # Fare 2020-02-07 19:34
Edo mazgo drogirana
Prijavi moderatru
-8 # EDO 2020-02-07 19:51
Sve je belo,belo,pa belo,beograd ,budapest,bratislava BERlin, belo i opet belo,sve je belo.
Prijavi moderatru
+4 # TITO 2020-02-08 04:06
:):):):):)
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari