Sjenica / Radovan je prva žrtva mećave na Peštaru: Jeziva ispovest Slobodana, saputnika tragično nastradalog

Potresen zbog smrti svog saputnika, Slobodan je i dalje smešten u bolnici u Sjenici

pjimage 24 

- Počeli smo da se gušimo u automobilu. Niko nikom nije mogao da pomogne. U bolnici sam saznao da je moj saputnik preminuo - ovako o noćašnjoj drami na Golijskom putu govori Slobodan Vučković iz Gornjeg Gonja uznemiren zbog svega što se noćas dogodilo.

Screenshot 20200206 113639 Chrome 735x400

- Vraćao sam se sa Radovanom Čvorovićem Iz Novog Pazara gde smo juče zajedno otišli na njegov zakazani lekarski pregled. Sve smo završili i nešto posle 14 časova krenuli kući u Gornje Gonje kod Sjenice. Na početku Golijskog puta čekali smo gotovo tri sata da se pročisti zavejani put i da krenemo dalje – počinje priču Slobodan.

Potresen je zbog smrti svog saputnika, a on je i dalje smešten u bolnici u Sjenici.

- Nekoliko kilometara dalje kod mesta Sušica naišli smo na vozilo u kome su bili čovek žena i dete i koje je bilo već zavejano. Pokušao sam da im pomognem, ali nismo uspeli. Iza nas se već formirala kolona od oko 30 vozila. Vejavica je blokirala jedno po jedno vozilo, naduvavala smetove na vrata i prozore – priseća se čovek noćašnje drame dok se oporavlja.

Sitaucija se pogoršala sinoć oko 21:30 časova kada se Slobodan, na predlog svog saputnika odlučio na očajnički potez

- Negde oko pola 10 na predlog R. Č. Polako sam izašao kroz gepek, a on je ostao u kolima. Puzao sam nekoliko sati do prvih ekipa privatnika koji su pokušavali da očiste i probiju put. Oni su me prebacili do sela Štavlje oko 2 časa noćas, a potom me je Hitna pomoć prevezla do bolnice u Sjenici. Tu sam i saznao da je moj saputnik Radovan preminuo - prepričava Slobodan traumu kroz koju je prošao.

Doktorka Samina Bronja iz bolnice u Sjenici rekla je da je Vučkovićevo stanje je stabilno, ima promrzline na prstima i šakama, ali je vidno uznemiren zbog što mu su noćas dogodilo. O tome da li će danas biti otpušten iz bolnice ili ne odlučiće nakon lekarskih i laboratorijskih analiza koje će obaviti u toku dana.

(Novosti)

Komentari  
-3 # Krmadin 2020-02-06 13:47
Sta rece Vucic, autoput ce da ide preko Pesteri.Haha.Doduse moze u dva slučaja - da se koristi samo leti ili da se napravi ispod zemlje.
Prijavi moderatru
0 # Sandzo 2020-02-06 13:51
Nazalost kad budu smetovi ko ce autoput da odrzava putari iz pazara sa polomljenom lopatom ALLAH samo zna zasto je to sve dobro mozda da se ocuva zdrava okolina
Prijavi moderatru
-1 # Krmadin 2020-02-06 14:42
Nema sansi tu da se vozi na - 30 recimo sto je normalna temperatura zimi za Pester.Kad se nafta zaledi onda si gotov.Nema mrdanja a ne mozes da se ugrejes.Niko ne moze da se probije i spasi zavejane.Bilo bi mrtvih koliko hoces.
Prijavi moderatru
+1 # DP 2020-02-06 13:55
Zalosno je to da covek na taj nacin izgubi zivot.
No da je hodza iz Orlja dovukao soder na vreme bila bi bolja situacija.Ali trenutno je zauzet koalicijama i brojem poslanika.Da bar hoce da prouci koju dovu,nego se hodza i toga odrekao.
Prijavi moderatru
+1 # Odgovor 2020-02-06 22:23
Pa ku*ce jedan nije hodza predsednik opstine Sj vec tvoj Habe. Sto njega ne pitas dje je soder.
Prijavi moderatru
0 # Halid Velid 2020-02-07 07:55
Odgovor, ne razumije on to. Pala mu koprena na oci i mozak pomutio pa covjek halucinira. Misli da o. Treba da cisto puteve a ne ovi njegovi sto ih je glasao. Debilno razmisljanje.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari