SPP - Sjenica zatrpana smećem iz svih putnih pravaca

Gomile smeća prema Sjenici iz svih putnih pravaca- Nove Varoši, Ivanjice, Tutina, Novog Pazara. Iz Odbora za ekologiju SPP-a u Sjenici kažu, takva situacija nije na području ostalih opština već isključivo čim se uđe u ovu Opštinu.

smece01 1000x0 

Nikada u historiji Sjenice nije se desilo da bude preplavljena smećem, divljim deponijama na svkom mjestu. Najvažnije bi bilo da opštinska vlast shvati da je i seosko stanovništvo dio potrošačkog društva jer ovo više nije IX vijek. Ljudi koji žive na selima imaju potrebu da kupuju proizvode sa ambalažom i da negdje odlažu smeće, kaže Sanela Halković članica Odbora za ekologiju SPP-a u Sjenici

Neophodno je, naglašava, da opštinska vlast organizuje odvoženje smeća i sa tog područja.

Ja sam više puta u Skupštini kao odbornica tražila da se organizuje odvoženje smeća sa seoskog područja i postave kontejneri koji će redovno da se prazne. Međutim, opštonska vlast pravda se da je to preskupo. S druge strane vidimo javašluk i bezrazložno trošenje budžetskog novca, novca poreskih obveznika.

Pitanje je neophodno riješiti jer Sjenica svoj razvoj usmerava kroz poljoprivredu i turizam. Problem se mora rješavati ili organiziranjem određenih akcija ili uvođenjem drastičnih kazni, naglašava. (Sana)

Komentari  
-4 # Olivera 2019-12-20 19:52
Jel moguće da ovakvi prizori ne dotiču Hazba? Svaka njemu čast kako izgleda Sjenica, ali ne mogu prilazi Sjenici biti deponije smeća. Pod hitno da se iznađe rešenje kako đ-đa Sanela savetuje.
Prijavi moderatru
+1 # Olivera 2019-12-21 08:44
Komentar u kome nema vređanja, osim blage prozivke alfi i omegi Sjenice i preporuka da se g-đa Sanela shvati ozbiljno, a sve zbog dobrobiti stanovnika Sjeničke opštine. I imam 5 minusa za sada. To govori da su mi minuse dali SDA bezmozgovići, nemoćni da stanu u kraj deponijama oko Sjenice, a kivni što rešenje ima jedna žena iz druge stranke.
Prijavi moderatru
0 # Sandzak 2019-12-20 20:47
Dostojanstvo ,kultura,obraz su osobine normalna insana sto se ne bi moglo reci za nekog,ko truje sebe a i druge svojom bahatoscu i primitivizmom! Kakva je vlast i ko vodi ovaj grad ,smece po ulicama je realan rezultat a kada bolje i razmislim Sjenica i ne zasluzuje bolje dok se god glasaju lopovi i nemoralne spodobe!
Prijavi moderatru
+1 # mikla 2019-12-22 14:44
skoro cjeli balkan je zatrpan a što nebi i sjenica :D
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click