Komisija za zaštitu konkurencije (KZK) odobrila je Telekomu Srbije preuzimanje Radio Difuznog Preduzeća Vizija d.o.o. iz Novog Pazara, koje distribuira medijski sadržaj i internet kroz sopstvenu kablovsku mrežu na teritoriji opština Tutin i Sjenica

kablovska televizija 

Komisija za zaštitu konkurencije (KZK) odobrila je Telekomu Srbije preuzimanje Radio Difuznog Preduzeća Vizija d.o.o. iz Novog Pazara, koje distribuira medijski sadržaj i internet kroz sopstvenu kablovsku mrežu na teritoriji opština Tutin i Sjenica, objavljeno je na službenoj internet stranici KZK.

KZK je odobrio u skraćenom postupku koncentraciju učesnika na tržištu koja nastaje sticanjem neposredne pojedinačne kontrole Telekoma Srbije nad novopazarskom Vizijom.

Vizija kao registrovanu delatnost ima proizvodnju televizijskog programa, nema zavisna društva a poseduje ogranke u Sjenici i Tutinu.

U ovoj transakciji Telekom Srbija se pojavljuje kao kupac, dok su prodavci suvlasnici Vizije Denis Mavrić i Nihad Hadžić, obojica iz Novog Pazara. (Tanjug)