Sejdović: Nismo mi ucenili SDP, već SNS

Šef odborničke grupe Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Nafilj Sejdović izjavio je danas da nisu ucenili Sandžačku demokratsku partiju (SDP) kako bi podržali njihov zaključak o rešavanju problema imenovanja direktora u Osnovnoj školi “Avdo Međedović”.

nafilj sejdovic 

On je, reagujući na izjavu šefa odborničke grupe “Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” Muamera Bačevca da ih je SDA Sandžaka ucenila kako bi izglasali odluku koju ne podržavaju, kazao da je SDP, zapravo, ucenila Srpska napredna stranka (SNS).

“Činjenica je da su odbornici SNS napustili sednicu, što su svi videli, tako da su oni, a ne mi ucenili SDP. Mi smo za sve odluke glasali, bez ikakve ucene, kako nam i priliči. A izjava Bačevca da smo ih ucenili više govori o njima i njihovoj ulozi na listi SNS, oni njih moraju da slušaju i to nije ništa drugo do dodvoravanje naprednjacima”, rekao je Sejdović.

On je dodao da su odbornici SDA Sandžaka do sada podržali preko 450 odluka od kojih su mnoge direktno išle u korist SDP, poput one o uzimanju kredita od 180 miliona dinara.

Najčitanije danas 

“SDA Sandžaka je do sada predložila samo dve odluke i jedan zaključak. Odluka o imenovanju ulica i trgova u Novom Pazaru nije prihvaćena, odluka o civilnoj zaštiti jeste, ali se ne primenjuje i sada ovaj zaključak kojim zahtevamo od ministarstva prosvete da imenuje direktora OŠ ‘Avdo Međedović’ u skladu sa zakonom i rezultatima sprovedenog konkursa, a u cilju smanjenja tenzija”, istakao je Sejdović.

Bačevac je juče za skupštinskom govornicom i nakon sednice optužio SDA Sandžaka da ih je glasanjem za odluku o uzimanju kredita ucenila kako bi podržali njihov zahtev o rešavanju problema u Osnovnoj školi “Avdo Međedović”.

“Bili smo ucenjeni da prihvatimo i glasamo za nešto što ne podržavamo. Svi znamo da Skupština Novog Pazara ne imenuje direktore škola, to je samo jedan običan papir koji su oni zloupotrebili u političke svrhe. Mi smo protiv takvog politikanstva”, rekao je Bačevac.

N. Kočović/Radio Sto plus

Komentari  
+10 # mikla 2020-03-10 17:07
Stanje u društvu je katastrofa i sa tim stanjem narod navija za iste te koje su i doveli do tog stanja.preko 20 iljada nezaposlenih samo u pazaru a ona dva idiota se šišaju.Moze im se. :D
Prijavi moderatru
0 # mehmed 2020-03-10 19:19
RASIMOVCI , SULJOVCI = UHLJEBLJENICI SU ZRTVE " DVA " DUSMANA = GROBARA SANDZAKA - RASKE.

GORE NAVEDENI SU NA TRUHLOM BRODU I TO NA NEKOM OTVORENOM MORU - SA NESTO GORIVA KOJE SE ZOVE NEZNANJE , MRZNJA , ZAVIST ... A U VODU SU IM SKLIZNZNULI I KOMPAS A I NAVIGATOR .

DJECA SU U TOJ SKOLI NAJVECI GUBITNICI A STO JE NAJGORE , OVI GORE NAVEDENI RAZARAJU DUSE NAJMLADJIH INKSANA .

SAMO SPP I ZUKORLIC MOGU MALO POPRAVITI KRIMINALNO STANJE U SANDZAKU - RASKOJ .
Prijavi moderatru
+1 # Ano 2020-03-10 21:42
Haj nam ti glumac objasni šta si hteo da kažeš! Ovi šibicari i dalje forsiraju politiku pričam ti priču, vrteći ljude u krug, a pritom ne uradivši ama baš ništa. I evo decenije prođoše a oni i dalje istu tešu!
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click