SDA Sandžaka - Šarčević da se izvine Bošnjacima

Stranka demokratske akcije Sandžaka oštro osuđuje pokušaje srpskog  ministra Mladena Šarčevića i Muamera Zukorlića koji koordiniranim akcijama pokušavaju da ponize Bošnjake.

Znak Stranke SDA 

Velikosrpski režim uz saglasnost i podršku svojih poslušnika u Sandžaku koristi svaku priliku da iskaže prijetnje i neprijateljstvo prema Bošnjacima i da negiraju postojanje bosanskog jezika.

Srpski ministar Šarčević je juče zloupotrebio govornicu Skupštne Srbije da izrazi mržnju i neprijateljstvo prema bošnjačkom narodu i javno pozvao na nepoštovanje Ustava i zakona koji garantuju Bošnjacima pravo na obrazovanje na maternjem bosanskom jeziku i pismu.

Na ovaj način, velikosrpski režim i njegovi poslušnici iz Sandžaka,prijetnjama sa skupštinske govornice, putem medija i širenjem dezinformacija preko srpskih tajnih službi vrše konstantan pritisak na zaposlene i roditelje djeceu Sandžaku da odustanu od svojih prava.

Pozivamo srpskog ministra Šarčevića da se izvini Bošnjacima zbog negiranja bošnjačkog nacionalnog identiteta i da prestane sa konstantnim pritiscima na roditelje i zaposlene u obrazovnim institucijama u kojima se djeca obrazuju na maternjem bosanskomjeziku.

Stranka demokratske akcije Sandžaka će preduzeti sve raspoložive mjere da zaštiti Ustavom i zakonom zagarantovana prava bošnjačkog naroda u Sandžaku. 

Komentari  
+18 # Dijaspora 2020-02-28 15:56
SDA je ponizio bosnjake kad je izgubio izbore i uz pomoc srpskog rezima opet su postavili sulja za BNV, suljo nicija do zore, kupi prnje idi i ti u penziju pusti mladje da vode SDA
Prijavi moderatru
-22 # Master 2020-02-28 16:38
Jedi go.vna
Prijavi moderatru
+5 # mikla 2020-02-29 09:41
Aleksandar Tutuš, autor romana o zločinu u Štrpcima
„Nevinost nema nacionalno porijeklo ni političko opredjeljenje“
Roman „671“ za temu ima otmicu u Štrpcima, zločin od 27. februara 1993. godine, kada su pripadnici srpskih paravojnih jedinica oteli grupu putnika iz voza 671 na relaciji Beograd-Bar, mučili ih, a zatim ubili.
Prijavi moderatru
-13 # Milos 2020-02-28 16:17
Hahahahahaha
Evo ga jos jedan genocid nad Bosnjacima :lol:
Prijavi moderatru
+1 # +U+ 2020-03-01 13:50
E viva Jasenovac
Prijavi moderatru
+2 # mikla 2020-02-28 16:30
BOŠNJACAD NAJVIŠE SAMI SEBE PONIZUJU.
Prijavi moderatru
+5 # .mehmed 2020-02-28 19:03
Jel to Suljo govori u ime 2/ 3 clanova koji su pobjegli iz SDA ili u svoje ime ?
Dali je Sarcevic predao Spisak sa 20-tak hiljada kupljenih pusaka Sluzbi Bezbjednosti ..da prebija i zlostavlja postene Sandzaklija . ?
Dali je Sarcevic poslije predaje TOG SPISKA uz Pomoc Srbije pobjegao u Tursku.
Da se zna: Mracno doba je za neke Sandzacke Politicare PROHUJALO..
Prijavi moderatru
-1 # Sulejman Veličanstve 2020-02-28 19:49
.mehmed- Spisak sa 20 hiljada trala lala je DB- u predao Zukorlić, a što se tiče bežanja u Tursku, ti bi čini mi se najviše voleo da je Ugljanin ostao tu, i da su ga četnici likvidirali, a u čije ime Suljo govori pokazuju rezultati svih izbora od 90-e pa do danas, gde SDA i Ugljanin uvijek dobju najviše glasova, a ako ja lažem ri me demantuj činjenicama, a da je SDA najača bošnjačka stranka su pokazali i izbori za BNV. Tačka, žao mi je, nema dalje.
Prijavi moderatru
0 # Olivera 2020-02-28 19:59
Tvoj intelekt je na nivou dece jaslenog uzrasta. Jer da nije, ne bi verovao u SDA bajke, već bi pogledao istini u oči. Izbore za BNV ova stranka je dobijala nameštanjem izbora. za to postoje dokazi, tu bi Muamer mogao da ih ukopa sa dokazima, samo ne znam zašto to ne čini.
Prijavi moderatru
+5 # Dijaspora 2020-02-28 22:28
Ne treba niko da te demantuje negobsam znas da je sda izgubila izbore za bnv i da je tadic preko noci promenio zakon i na silu dao sulju bnv, taj poraz je i sam suljo prizno postoji video snimak.
Prijavi moderatru
-1 # Sandzak 2020-03-01 20:27
Jedi G.. Vna Sulejmane
Prijavi moderatru
0 # Suljo 2020-02-29 10:19
Mehmed ABE osvestise se i provedi Sehdet, Izgleda je bradat Seitan ucinio svoje??
Od mene imas oprostaj, od drugih ne verujem!!
Prijavi moderatru
-4 # Olivera 2020-02-28 20:12
Šarčević treba da se izvine Bošnjacima jer je dopustio da penzionisani čovek vodi školu. U mojoj sredini čim neko napuni 65 godina - pravac PIO. Sve i da je bio ekspert u svojoj oblasti, po automatizmu ide u penziju, a na njegovo mesto dolaze neki drugi. Tako je trebalo da bude i u ovoj školi. Ali kad BNV umisli nešto, onda je jako teško objasniti Bošnjacima šta je po zakonu, a šta ne. Nadam se da neće na kraju morati dolaziti plavi šlemovi, kad država bude prva radila strogo po zakonu i penzionera koji je uzurpirao vlast bude pravno gonila. Kao i sve one koji su to dopustili i podržavali, ta manipulisali roditeljima.
Prijavi moderatru
+2 # TITO 2020-02-29 12:11
Kad čitam komentare nasmejem se. Narod dokon. Pa i ja napišem strogo u inat nekima "zadrtima" tako da često to nije moje mišljenje već inat. Moje mišljenje zadržim uvek za sebe a napišem čisto nekima u inat. Nekad ispada da sam Nacionalista šovinista al nema to veze sa istinom, ja imam više drugova srba hrvata nego Bošnjaka al kad pišem nešto protiv Vučka, Šešelja,Marica, SANU i td, pišem sa istim žarom kao i protiv Zukorlica i pisman hodža. Uostalom i srbi su oštriji prema Vučiću nego ja, pisat ću i o savamaloj, Krušku,Jovanjica, naplatom rampi, Školu Avdo Medjedovic, Berbernice i td. Tako da nisam protiv Srbije to je moja država ali jesam protiv onih koji je urusavaju ugledom finansijski i u svakom drugom pogledu. E tu se razlikujem od Olje, Živojina, i td.
Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2020-02-29 13:00
Znači, tvoji komentari na SL nisu ti, već inat prema Olji i Živojinu. Imat je loš zanat, Tito. Ogoli se, pokaži sebe. Ne mislim na to da se slikaš nag pa da tu sliku okačiš na fb, već iskomentariši iz glave i duše, a ne Srbima u inat.
Prijavi moderatru
+1 # TITO 2020-03-01 23:27
Prvo olja ja nisam bolesnik da se slikam go pa da to šaljem slike na fb, drugo spremna si da mnoge stvari okreneš izmišljas i falcifijujes pa cela vaša istorija je laž i falsifikat kao i ti eto pokusavas da okrenes za fb. Doro pamtis al više izokreces verovatno radiš za BIA i treba tako zato ti ja i to pišem .
Prijavi moderatru
+2 # .mehmed 2020-02-29 15:17
Uhljebljene Sandzaklije postavite CINJENICE u prvi plan A NE EMOCIJE bazirane NA KRATKOROCNIM UHLJEBLJENSKIM INTERESIMA .
I DA ZNATE : NIKAD VISE U SKOLAMA SANDZAKA NASTAVNO OSOBLJE I DIREKTORE
NECE POSTAVLJATI : LJAJICEVCI, SULJEVCI , SDA- ovci, PARAISLAMOVCI , JUSUFSPAHOVCI , ZILKICOVCI... I SIJASET NEKIH MUFTIJA U SRBIJI PO CEIFU GORE NAVEDENIH ( cuo sam da u svakom Vecem Okrugu u Srbiji ima neki Muftija ....Bosnjaci-Sandzakljie ....SAMI STE SEBE DOVELI U RASTROJSTVO...
Prijavi moderatru
+1 # Smrt fasizmu 2020-03-01 13:49
Redakcijio !
Da se IZVINI.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click