Pogledajte kako je Zukorlić dočekan u Beču

Akademik Muamer Zukorlić pristigao je na Bečki aerodrom, gdje mu je od strane Bošnjaka tog grada priređen poseban doček.

2 12 

Kako je i ranije najavljeno, večeras će se u 17 h u organizaciji Zajednice sandžačke dijaspore upriličiti javna tribina na temu Obnova bošnjačke akademske zajednice, na kojoj će govoriti akademik Muamer Zukorlić.

4 7

Knjiga Academia autora Zukorlića bit će dostupna na tribini, a njegovu cjelokupnu posjetu Bošnjacima u Beču ispratit će Sandžak Televizija.

6 5

9 1

Komentari  
+10 # NP 2020-02-21 17:57
Vidi li ko Nurku dje?
;-)
Prijavi moderatru
-15 # Olivera 2020-02-21 18:37
Ko zna gde Nurka hoda (možda joj je Živojin jedini ušao u trag) i za kim i sa kim hoda po Beču. Nju više privlači društvo izgrađeno na hedonizmu, egoizmu, konzumerizmu, bjesmoučnom sticanju materijalnog… pare, droga, alkohol, shoping, jeftina zabava i [censored] su vrijednosti sa kojima Zapad pokušava popuniti svoju prazninu. Nema ona poriv da se napije na vrelu duhovnosti iz rodnoga kraja, koje joj je došlo pred prag. Verovatno čeka Suljka da jednoga dana poseti dijasporu u Austriji. Neka čeka, nekad je i uzaludno čekanje bolje od posete nekoga kao što je Suljko.
Prijavi moderatru
-20 # Живојин 2020-02-21 18:59
Чита књигу војводе санџачкога "Academia" и спрема се за главну промотерку ако не препозна Филиповићев рукопис! :-) Па никад се не зна, где има места за 4 има и за пету! ;-)
Prijavi moderatru
+9 # TITO 2020-02-22 07:57
To za Filipovića rukopis je jedino tačno a ovo drugo nije jer inače Nurka ne voli zagadjen vazduh pa kad je neko u blizini ko moze da ga zagadi mržnjom, lazom, svadjom i td, ona praktikuje da ode iz grada malo na čist vazduh.
Sellam za Nurku.
Prijavi moderatru
+6 # Nur-Bec 2020-02-22 12:26
Hvala Tito,i tebi selam takodje.Ja njih dvoje vecinom ignorisem,sa cetnicima ne volim da imam nikakva posla.
Prijavi moderatru
-20 # Живојин 2020-02-21 19:01
Шојићу, а где си ти, нешто се не видиш или скупљаш драговољне прилоге за Санџачко Приватно Предузеће?
Prijavi moderatru
+5 # Cinjenica 2020-02-22 14:20
Zivojin, ti si jedno ljubomorno pasce.
Prijavi moderatru
+18 # banda 2020-02-21 19:30
Jbt, sve se više u đovdi razvijamo a mozak sve više zakržljava i kod Bošnjaka i kod Srba i ....
Prijavi moderatru
-12 # Sandzaklija 2020-02-22 01:12
nurka otisla da se pozali KURCU sto joj je dao malu a ona hoce veliku.. mislim socijalu!
Prijavi moderatru
+6 # A 2020-02-22 08:46
.... nije bate,nego Zlukorle skupio vas baljove sandzacke da vas predstavi Kur.cu.
Prijavi moderatru
+13 # Treba reci istinu 2020-02-22 07:57
Sve je pocelo sada davne 1993 g.sda sandzaka dolazi na ideju osnivanja mesihata sandzaka sto od imama biva zdusno prihvaceno.osnovan je mesihat i trebalo je izabrati muftiju.prvi biva pedlozen mevlud dudic tada jedini svrsenik islamsjog fakulteta u sarajevu iz sandzaka.sve je bilo zavrseno a onda se umijesao harun hadzic tada predsjednik sda crne gore na njegovo insistiranje izalaganje ugljanin popusta i umesto dudica biva izabran muamer zukorlic tada friski svrsenik(???)teoloskog fakulteta u buteflikinom alziru.zasto to harun tada radi i samom ugljaninu biva nejasno.no danas se zna harun i muamer su bliskom srodstvu(harunov otac je daidza ocu muamera zukorlica)medjutim ineresantno je istaci da nakon desavanja '93 hapsenja politicara i aktivista u sandaku od strane srbskog rezima i harun biva uhapsen i osudjen na 7 godina.nakon abolicije i izlaska iz zatvora dolazi do raskola i raspoda sda crne gore.(sto bi reko svaba zufal ili unfal???)...nastavlja se
Prijavi moderatru
+13 # Treba reci istinu 2020-02-22 08:27
..harun hadzic osniva novu stranku i daje joj ime "internacionalna demokratska unija".prvi put u sandzaku se sreceemo i krece u inter'nacionslizam'.kasnije i sada bivsi muftija osniva t.z.v"internacionalni" univerzitet.nakon neuspjeha sa novom strankom harun hadzic "duboko razocaran"rozajskim narodom napusta rozaje dolazi u novi pazar "doktorira"na internacionalnom univerzitetu i zaposljava se na istom gde i danas radi kao profesor.(ja ne optuzujem samo pitam, dali je sve ovo slucajnost???).vi sami zakljucujte.
Sta biva sa dudicem,.?mirno sve to prihvata oko izbora,ne odlucuje se na bojkot ukljucuje se u isti mesihat i neumorno radi i hizmeti svome naroduvi zajednici.zukorlic preuzima kormilo i radi sta radi.sav rad itrud i zalaganja uposljenika i volonzera(donatora)prisvaja kao sopsteni uspeh i rad i sopstvene ideje.dolazi do zaposljavanja po familjarnoj liniji.mnogi to vide i trpe neki se bune odlaze ili bivaju istjerani.a onda se smisljeno prebacuje da toboz sda razbija i.z.
Prijavi moderatru
+11 # Treba reci istinu 2020-02-22 08:51
...nakon izbijanj strajka u medresi sulejman ugljanin poziva zukorlica i predstavnike medrese da vidi da se situacija tamo smiri da to ne ide u javnost da se ne bruka.zukorlic okrene i krene u neosnovane optuzbe i podmetanja.optuzuje se sda da stvara drugu i.z.druga"islamska zajednica srbije "se pravi ali je prave nezadovoljnici i oni koje je zukorlic isterao iz sandzackog mesihata jer su bili nezadovoljni njegovim radom a pre svega zbog linia preceg(familijarnog)zaposljavanja.ovih dana zukorlic pokusava da se izvini ugljaninu navodno zbog kleveta i uvreda.no posredi je mnogo ozbiljnija prica od uvreda ugljanina.
Na poslednjem zasedanju sabora i.z u bosni i hercegovini dolazi do sukoba i da samim reisulemom kavazovicem,zbog mustafe spahica covjeka koji je sudjen u procesu iz 1983 sa alijom izetbegovc,bracom behmen,hasanom cengicem,melikom salihbegovic,dzemaludinom laticem idrugim svima nama poznatim iz tog
procesa.zasto se zukorlic upucuje u ovu avanturu?
Prijavi moderatru
+8 # Samir_sandzaklija 2020-02-22 09:10
- Svaka čast na informisanosti gospodine...treba reći istinu...Svaka čast.
- Tako je...i medju prvim uslovima i dogovorima kada je Zukorlic izabran te 93-e godine je bio da se minimizira uticaj,i ukloni sa vaznih funkcija onaj Hajro Tutic,jer su znali da je karika ili ti veza sa srpskom DB. Medjutim...Zukorlic ga se nikad nije odrekao i uvjek je bio tu uz njega...
- Naravno,prvi sukob izmedju Zukorlica i Ugljanina je izbio kada je Zukorlic istjerao onu djecu iz medrese i htio pokazati svoju dominaciju....E TADA,UPRAVO TADA JE ZUKORLIC POSIJAO SJEME RAZDORA MEDJU BOSNJAKE,I SJEME RAZDORA U SAMOJ ISLAMSKOJ ZAJEDNICI. Sve posle toga je...historija. Srpske sluzbe su odmah aktivirale svoj plan razbijanja jedinstva Bosnjaka preko njihovih hodza na čelu sa Hajrom Tuticem,jer du osjetile pogodan trenutak...i to je to.
- Allah dz.s. sada daje da se polako sve to vidi i da istina izadje na videlo,kako bi Bosnjaci progledali.
Prijavi moderatru
+11 # Treba reci istinu 2020-02-22 09:16
Da li ima nalogodavce ili po svojoj pameti radi?ako ima nalogodavce cio slucaj ima mnogo ozbiljniju konozaciju a ako po svojoj pameti radi moze bit da se ovaj put malo preigrao i zagrizao kolac koji ne moze da proguta.jer pored kavazovica napadnut je i rifat fetic inace sef kabineta reisa kavazovica.rifat fetic je brat muhameda fetica(zeta zukorlicevog sestra muamerova je zena muhamedova).muhamed je otac salahudina fetica direktora sandzak televizije(tzv.muftina tv)kao i otac abdu selama fetica imama u bosnjackom dzematu u parizu koji je uvek jako pomagao zukorlica.organizovao mu posjete i predavanja u parizu.rifat je brat i mustafi feticu bivsem direktoru medrese u novom pazaru a sada funkcipneru zukorlicevoj stranci spp i odbornik u skupstini novog pazara.rifat je i brat i ahmeda fetica takdje imama u nemackoj tamo radi i muhamed u bilefeldu u bosnjackom dzematu i na kraju btat je pasa fetica muftije bosnjackog za nemacku.zbog toga je i zukorlic izgleda i spao na posjete austriji
Prijavi moderatru
+4 # Dijaspora 2 2020-02-22 09:54
Lepo ste to sve opisali, cinjenicno,jer ocigledno ste vise upuceni u sva desavanja unutar Iz-ce od samog pocetka,nego vecina nas. No i pored nepoznavanja svih tih cinjenica ipak se moze sada vrlo lako spoznati svaki uzrok za pocetke stvaranja,a kasnije i realizacije nejedinstva,a i oznaciti pravog krivca i nosioca klice razdora i u IZ i uopste medju Bosnjacima. Nosilac svih tih razdora je Zlukorle,koji je to vec sire pokazao svojim javnim delovanjem u tom pravcu,tako da sada i mi koji nismo znali za sva ta desavanja mozemo lako i jednostavno markirati kliconosu svih podela.Po svemu tome sto ste izneli,jedino mozemo doci do saznanja da je Zlukorle vec od samog pocetka bio na tom zadatku za razbijanje jedinstva,a posto se da videti da je olako upao u narucje radikalima,onda se da zakljuciti i to,po cijem nalogu radi. Do sada je drzan kao rezerva za zavrsni udarac na jedinstvo Bosnjaka.
Prijavi moderatru
+5 # Dijaspora 2j 2020-02-22 10:08
No,obzirom na njegovu pohlepu za bogatstvom i vlascu,nije ni bio tezak plen za vrbovanje. Ali,analizirajuci kasnija desavanja,moze se zakljuciti da je vec od Djindjicevog vladanja bio osetio trenutak da se ubaci u kolosek i vlasti i biznisa. Delimicno je i uspeo tada. Kasnije vlade su ga drzale za rezervu. Posto je pohlepan na vlast i pare,odmah je poceo davati podrsku jednoj politickoj oociji u Sandzaku,Rasimu kako bi na bilo koji nacin oslabio SDA,a i kako bi svojim prljavim rabotama kojih je u to vreme bilo na pretek obezbedio politicku zastitu. Za sve to je zloupotrbio infrastrukturu IZ- koja je vec skoro bila pod potpunom njegovom kontrolom. On je cak davao podrsku Rasimu koristeci dzemate za glasanje,cak i u vreme kada je Rasim bio glavni za saradnju sa Hagom,tako da su dzematlije fakticki posredno stitile haske srpske zlocince,medju njima i Sracka Mladica.
Prijavi moderatru
+7 # Dijaspora 2 2020-02-22 10:29
Sledeca stvar koja je vrlo indikativna za stvaranje razdora lezi jos u jednoj cinjenici,a to je da sve prihode IZ stavi pod svoju kontrolu. Tada se desava i popularizacija upotrebe halalsertifikata jer se i Srbija tada dograbila halal trzista. Radi toga se desava onaj sukob izmedju Jusufspahica i Zlukorla,koji je bio javan. Njegova bahatost unutar IZ ,njegova zloupotreba IZ u politicke svrhe-podrska Rasimu i njegova pohlepa za preuzimanjem para od halasertifikata prisilili su i jedan broj imama,a i SDA da ih podrzi i ovaj obracun sa Jusufspahicem stvorile su atmosferu za podelu IZ iako namera tih imama je,koliko se sada vidi,bila da se samo on ostrani iz IZ kao nosilac svih smutnji i malverzacija. O sadasnjim njegovim aktivnostina gde se otvoreno i jasno moze videti za koga radi,suvisno je i govoriti. No treba samo jedno napomenuti,a to je,da se iz svog tog njegovog delovanja vidi njegova slabost,cim mu je Seselj zastitnik.
Prijavi moderatru
+7 # Treba reci istinu 2020-02-22 10:27
Interesantno je da je rifat fetic bio sef kabineta i mustafe cerica bivseg reisa ili reisa emeritusa kako ga iz milja nazivaju sada zukorliceve pristalice.zbog cerica je i dzemaludin latic
(jedan od ako se tako moze reci od predratnih"bedrita"bosne istjeran sa islamskog fakulteta u novom pazaru,jer je izjavio,"da se ta mogucnost moze a ne mora iskljuciti," kad su hrvati objavili da je radio za sluzbe komunisticke s.f.r. jugoslavije pod kodnim imenom"vezir".velika nepravda ovom coveku da svski od nas treba ponaosob halaluk trazit.
Rifat fetic je i nerazdvojni prijatelj sadasnjeg muftije mevluda dudica za vrijeme studija u sarajevu zajedno su organizovali a bogami i pomagali studente kako teoloskog tako i sekularnih fakulteta iz sandzaka i bosne.rifat je bio student na masinskom fakultetu.pa mu i to samir tandir zamjera jer navodno radi u reisatu bez svrsene teoloske skole.rifat je za celo vreme agresije proveo u sarajevu boreci se.
Prijavi moderatru
+8 # Treba reci istinu 2020-02-22 10:45
...nakon 27 godina mevlud dudic se nalazi na funkciju koju mu je uzviseni allah odredio ne smijem da kazem" jos tada".ali allahovi putevi i sveznanje su drugaciji od nasih puteva i znanja..
No sada dudic ima jos vecu odgovornost da se pozicionira ili distancira.da krene putem zajedno sa reisom kavazovicem i svojim starim i provjerenim prijateljem rifatom feticem ili nastavi da slijedi prilicno neizvesni put politicara zukorlica.hamletovsku dilemu ima i salahudin fetic dali da krene prema midzu ili da poslusa [censored] i nastavi da kaska za daidzom.za muhameda i mustafu necu da pitam al moraju se i oni setit rahmetli rizvana i njegovih mudrosti jos dok su bili u negobratinu.a on ih je bio uputiohairi putevima.nije lako ni abduselamu no on je malo nezavisniji pod krosnjama ajfelove kule u odnosu na brata salahudina koji cesce da gleda daju u oci.
Prijavi moderatru
+9 # Treba reci istinu 2020-02-22 11:22
Sve ovo kad se sazna i sagleda izgleda da su fetici jaci(fala bogu sto je tako)od srpske "bie",koja navodno sa kobrama stiti zukorlica od bosnjaka.kao sto su i fikreta abdica stitili u bosanskoj krajini od petog korpusa.na kraju su ga plaho spasili.no zukorlica tvrdim niko ni pogledat nece da ga nadje spavajuci na klupu u park povise tvrdjave u pazar a kamoli da ga napadne.no bia pokusava perfidnim igrarijama da iritira ponos sandzackog coveka.no sandzaklije nijesu nasedale ni na vece iritacije i podvale od ove pa nece ni na nju.no za naseg coveka je bitno da zna za allahovu mudrost kad u kur'anu kaze "ne prijateljujte i ne uzimajte za zastitnike allahove neprijatelje(jevreje i krscane)ko njih uzima za zastitnike on je od njih i ne pripada nama"a uzviseni allah sve najbolje zna
Prijavi moderatru
-8 # NP 2020-02-22 15:08
Treba reći istinu - zaista treba. Onda je i reci.
Nemam sada vremena da te demantujem u celosti - ali delimično - odmah.
Čemu ova tvoja plejada komentara ja ne znam- ali ako želiš polemoku - bujrum na nekoj novoj temi.
Elem - demant koji svi stariji članovi SDA dobro znaju - u igri nije bio Dudić i ne znam čemu ova podmetačina već su se koplja lomila oko Zilkića i Zukorlića.
To nije novo i to svi znaju.
Ali ok.
Kako god - izabran je Zukorlić.
Tvrdiš da on prisvaja poene izgradnje jake IZ?
On je kapiten tima koji je napravio bum!
Da li znaš da je Zukorlić bio na mešalici u nedelju kada Elektro Ras ne radi, jer su imali naredbu da isključuju struju Mešihatu, da bi betonirali plato, kapiju ...itd?
Znaš li za to?
Sad ti hoćeš da kažeš da Muftija nema zasluga za uspeh gde je od trošne IZ napravio velelepnu, IZ naravno sa timom na čijem je čelu bio on.
Prijavi moderatru
+6 # Treba reci istinu 2020-02-22 20:13
Postovani moj n.p komenrari su tu da bi se jednom kazala prava istina.ja sam prozvao haruna hadzica koji je blizak rodjak zukorlicu a i saborac ugljaninu i covek pored svega od autoriteta kojeg ti nadam se poznajes.aprozvao sam i dudica koji takodje ima odredjeni autoritet.posto si np.smatram da si iz pazara apo logici mislim i da radis na ovom portalu.oba ova autoriteta su u novom pazaru pa ih pozovi na kafu i pizaj.ako kazu da ne govorim idtinu onda ja lazem al ti budi insan i napisi istinu koju su ti oni rekli ja ako kazu da ne govorim istinu evo se javno obavezujem da nikad vise ne napisem slovo na ovom portalu a i ovo sto sam napisao pored jos dva tri kratka komentara u prosla dva dana nijesam nikad nista napisao.sto se tice kapitena pa otidi u podgoricu i pogledaj sta je recimo i kapiten po tvojoj logici fejzic napravio a podgorica ima 7 puta manje muslimana od novog pazara a i njega je tvoj kapiten napadao.pa pogledaj kosovo,makedoniju svud se fala allahu radilo i radi i suti
Prijavi moderatru
+9 # banda 2020-02-22 11:27
Svaka čast na informisanosti što se tiče IZ i zbivanja u njoj. Imam utisak da se familijarno zapošljavalo i lobiralo od Reisa do Muftija i niže. Pa ovi Fetići iz Negobratine na svim važnim pozicijama gde god inegerencije ima IZ BiH i za vreme prethodnog i za vreme sadašnjeg Reisa. Izgleda da restart treba na žalost ne samo kod političke vlasti već i kod verske vlasti. Kako nas .... svi u zdrav mozak. E svaka nam čast
Prijavi moderatru
+8 # Nur-Bec 2020-02-22 13:27
Treba reci istinu,hvala na ovim informacijama! Zuki je naravno sve cinjenice i istinu izvrnuo i veoma je vazno za nas koji dugo nismo tamo da znamo istinu. Znaci,bila sam u pravu sa mojom konstatacijom da su to hodzanski tajkuni koji ne prezaju ni od cega.Koji nepotizam i nepostenje,fuj!!!!
Prijavi moderatru
+8 # banda 2020-02-22 15:22
Koliko toga prljavog da me je sramota. Prosto treba i IZ bojktovati na neki način bar u materijalnom smislu, dokle god na čistac ne izađe ta prljavština. Koji nepotizam, koje rođaćke i jaranske veze. Ogavno do bola. Hvala ovom čoveku koji je otvorio oči, moram da priznam prvo meni, a nadam se i ostalima. Pa ovi su zajebali sve političke partije i političke vlasti.
Garantujem takva je situacija i SPC koju masovno podržavaju ovi na litijama, a nisu ni svesni kao ni mi tih prljavih radnji unutar SPC i IZ.
Prijavi moderatru
-12 # NP 2020-02-22 16:48
Banda, ne budi glup.
Čitaj izmedju redova.
Vidiš li da ovaj u startu laže oko imenovanja Dudića? To je lako proverljivo da tada Dudić nije bio opcija već Zilkić i Zukorlić.
A sada rospijski nagovara Dudića da se okrene protiv Zukorlića i stane na stranu Kavazovića itd. a svi znamo da je IZ deo rijaseta BIH.
Pravi neku novu fitnu drugim riječima .

Peŕišan ću ga učinet ako mi naleti ponovo.
Prijavi moderatru
+7 # Treba reci istinu 2020-02-22 20:32
Sto se tice zilkica i zukorlica mislim al ovo sad samo mislim na osnovu logickih premisa za ovo nemam jasan dokaz.dskle mislimda oba igraju u istom timu samo sto ih kapiten kako ti rece nikad ne stavlja zajedno na igralistu nego su uvek razdvojeni ali na raspolaganju istom kapitenu.molim allaha za oprost ako grijesim a prosvijetli razm i tebi i meni ako sam u pravu
Prijavi moderatru
+3 # banda 2020-02-22 23:25
Ovaj čovek je napisao onako kako on vidi sva ta zbivanja u IZ. Ti i ja drugačije smo prišli ovome što on je ispričao. Ja sam video ono što sam izneo. Ovo što sam ja video u ovome što je ovaj čovek ispričao, ti NP znaš i vderovatno si aktivan svedok, ali tebe to ne boli, ali te boli to što ovaj čovek između redova poziva Dudića da "izda" Zukorlića. Ne sekiraj se za to. Zukorlić je Dudića poprilčično zadužio da bude "miran", a inače i Dudić je svestan da nije neki igrač, sličan onom Zilkiću
Bio sam razočaran Muftijom Zukorlićem, a sad sam razočaran sa IZ i njenom ulemom a takođe i Reisom koji sve to zna i sa svime tim se slaže.
Sramota, a toliko novih školovanih ljudi a nepotizam, familijarstvo i jaransko zapošljavanje i postavljanje na pozicije tako evidentno u IZ sa Rijasetom u Sarajave. Sramota
ps: siguran sam da ovaj čovek koji je napisao o ovim zbivanjima nije hteo da ovaj prljav veš bude ovako očigledan, ali eto ne da se sakriti od naroda
Prijavi moderatru
+4 # Samir_sandzaklija 2020-02-23 00:22
- Naravno da cijelu Tutin,a i vecina Sandzaka zna da je prvobitno bio ukljucen u igri Dudic...nesto kasnije su neki ukljucili Zilkici kada se pijavio Zukorlic,da bi se u tom trouglu izabrao neko...a za svu trojicu su bili mnogi i za i protiv...
- Ali ovdje je sustina da se ključna riječ čekala od Sulejmana Ugljanina...i on je tada presekao da to bude Zukorlic. Danas...kad slušate Zukorlica...ni manje ni vise već ispada da je Zukorlic zapravo postavio Ugljanina za predsjednika SDA Sandzaka...a ne Ugljanin njega na mjestu predsjednika mešihata. Do te mjere ide Zukorliceva "istina".
- A vec ovo sto ga čuva BIA...to ke vec...pravo pljuvanje u obraz i dostojanstvo svakog Bosnjaka...tako su i Fikrrta Abdica čuvali...no,za to Srbiji i sliži Zukorlic zapravo.
Prijavi moderatru
+3 # NP lazes ti 2020-02-23 02:22
NP@ Ipak biće da ti ilažeš mada je bilo između Zukorlica i Zilkica varnica, podsetiću da je onaj Dzemil Mavric koji je sad optuženi za malverzacije sa cekovima i kreditima u banci što je i Muftija umešan jer nemoze on sam sve to, e taj isti Dzemail kome je Muftija od rođenog dajidze bijo optužen za proneveru novca i optužen je za to još 90 i neke.Njega je Harun Hadžić vadio, a bilo je sve protiv Zilkica.Dzemail je bijo blagajnik u TT i sve pare je predao Zukorlicu za šta je Žilkić imao i snimke i dokaze. Znači cela familija bila uključena da podrži Zukorlica i naravno da su nezadovoljni pošto nisu mogli da preglasaju od rodbine odlučili da formiraju novu a njegova privatna IZ neka mu ostane,pa znamo da je bilo i bitaka i ranjavanja i nasilnog upadanja u džamije i svašta nešto. Sad sve polako izlazi na vidjelo zato se on priključuje jednom od ove dvojice bilo kome ko ga prvi htedne.
Prijavi moderatru
+11 # Boss 2020-02-22 10:29
Ovde koliko ja vidim da ima mnogo vise ljudi iz Nemacke i Luksemburga nego iz Austrije,Jedna ulizica od njih je Ljutvo Balkan iz Kasela Nemacka da ne idem dalje da ih nabrajam
Prijavi moderatru
+9 # Dijaspora 2 2020-02-22 10:34
Pa ja sam vam to napisao kako Muftiguz skuplja publiku.on misli da je vazna slika i njegova televizija. Zajhebao je se.
Prijavi moderatru
+15 # Senad_CH 2020-02-21 18:08
Ovako se docekuje nas Gazija!
Prijavi moderatru
+3 # Dijaspora 2020-02-21 20:32
Znaju oni dobro da je za muftiju dijaspora
Prijavi moderatru
-5 # Samir 2020-02-21 18:19
Tuzna atmosvera, ovaj se probisvijet ne moze obuzdati i stalno je u kampanji...gladan i zedan svega. Nazalost velika podvala boshnjacima.
Prijavi moderatru
-12 # NP 2020-02-21 18:59
:lol:
Za nepoznavaoce prilika ovo izgleda kao "povratak otpisanih" - u smislu da je Zukorlić "otpisan" od strane dijaspore.
Takve "arhi-mudrosti" prosipaju ovde Samir, Nurka & co i ne tako retko ih čitamo.

Ovaj pompezan doček u Beču, kod Nurke u dvorištu, govori o realnosti - dijaspora je uz Zukorlića, bila je uvijek i biće.

Jedini minus svega ovoga je to što 90% Zukorkićevih birača puni desetine autobusa svake nedelje koji kreću put zapada.
Oni su bili i ostali samo pristalice Zukorlića i ništa više. Nisu bili prikačeni na neke jasle opštine, BNV, ...i sl. kao birači SDP ili SDA već su bili samo iz ubedjenja za ideju koju plasira Zukorlić. Zato mnogi i ne mogu da shvate zašto Zukorlić ima značajnu podršku u Sandzaku.
Na zalošt retki su oni koji će doći na glasanje u Sandzak zbog daljine,posla...itd. ali i bez toga biće iznenadjenja
Prijavi moderatru
+4 # Samir 2020-02-21 21:13
Sta je tu pompezno ako mozes da objasnis? Desetak staraca u polupismenom formatu koji docekuju narcisoidnu budalu koja je ubjedila samog sebe da je neki faktor u Sandzaku i to uz manipulacije Islamom i IZ?
Za ovog covijeka samo Naletu Bilahi...zbog ovakvih u Sandzaku nece bit pozitivnih trendova...
De Molim te objasni sta je tu pompezno i zbog cega ti je ova prevara tako prirasla za srce...Ali batali one gluposti o dersovima...?
Prijavi moderatru
+10 # Samir_sandzaklija 2020-02-22 09:14
- Par ovih sto ga docekuju ne zive u Becu...poput Ljute Balkana...njegovog velikog mislioca i intelektualca...on zivi negdje gore po Germany...ali je doleteo soko da zahrli svog šefa sokola...:)
Prijavi moderatru
-15 # eso 2020-02-21 18:42
Seljoberi
Prijavi moderatru
-23 # Живојин 2020-02-21 19:00
Дочек како и приличи војводи санџачкоме!
Prijavi moderatru
-1 # Pazarac 2020-02-21 19:01
Akademik hahaha.Ovaj sam sebi daje titule....
Prijavi moderatru
-3 # Vjernik 2020-02-21 19:08
Sasvim ok tako i treba biti ali ako ste realni u izvestavanju trebali ste prikazati kako je i Rasim nocas docekan u Prijeplju nocasnji skup pokazuje da Rasim ponovo uze Pp.
Srecno svima.
Prijavi moderatru
+1 # Pester 2020-02-21 19:16
Hvala
Allahu ponos je docekati Sandzackog gaziju
Prijavi moderatru
+3 # Istina 2020-02-21 19:17
E Futni narode kome ste na noge Dosli Seseljevom i Vucicevom pajdasu.Isti onaj Seselj i Vucic koji su pozivali na ubijanje nase brace u Bosni.
Prijavi moderatru
+5 # Istina 2020-02-21 19:24
NP Sendvicar sa ovim tvojim komentarom nisi zasluzio svoj zalogaj danas
Prijavi moderatru
-8 # NP 2020-02-21 19:27
:)
Da nisi dobio ospice?
Prijavi moderatru
+1 # Fuck 2020-02-21 19:25
Pa posto su skoro svi pobjegli od njega Pejic autobusima, eto njega za njima...Nema vam druge ili ovdje ili na zapadu pare morate dati ili ce vam osnovati novu IZ Beca i ostalih Evropskih metropola.
Prijavi moderatru
-1 # NP 2020-02-21 19:34
Nesto pametnije može?
)))
Ne pije vodu ova optužba.
On je taj koji se zalagao i koji se zalaže za jedinstvenu IZ.
Da bi očuvao jedinstvenu IZ u vreme kada je sve živo bilo protiv njega, počev od države, opštine, partija itd, kada je sve to izgledalo kao nemoguća misija i bilo veoma rizično - on se ni jednom nije pokolebao niti povukao. Bio i istao N^1. To mu mnogi pamte i zbog toga ga poštuju, cene ...
Prijavi moderatru
+10 # Samir_sandzaklija 2020-02-22 09:13
- Svi bili protiv njega velis....a on oteo onolike ducane i lokale i pola Trga...Hahahaha. Naravno...moze se reci da su svi bili protiv njega osim...srpske dugouhe slizbe zvane DB,ili BIA....njemu su na kraju oni dovoljni...drugi mu i ne trebaju.
Prijavi moderatru
+3 # Dijaspora 2 2020-02-21 19:44
Sada ko gleda ove slike mislio bi stvarno da je neki docek.Sve pripremljeno sa desetak baljovcica koji i neznaju sta je knjiga ali im milo da se slikavaju. Posle toga dodje u neku dzamiju gde ljudi ostanu da poslusaju sta bulazni Akodemek. On je u dijaspori odavno popusio i to debelo. Ako uzmete brojke da u Becu zivi par hiljada sandzaklija,a njega slusa svega stotinak,a od tih stotinak ga 60 posto ne zarezuju ni za suvu sljivu,onda mozete zamisliti koju podrsku ima. A ovih desetak,kada ih opeljusi za pare i vide da ih magarci onda ce i oni doci pameti. Zlukorle je nekada palio i zario po dijaspori,sada je totalno pukao. Ko ne veruje neka ode u salu i neka pogleda. Od ukupnog broja prisutnih ima veliki broj bosanaca,a njih,posebno sada,boli ku.rac za Zlukorla.
Prijavi moderatru
-6 # Nur-Bec 2020-02-21 19:37
Nema ovog puta djece u narodnoj nosnji u odboru za docek? Vidjeli da su se prosli put izbrukali pa izostavili tu ujdurmu. :-*
Prijavi moderatru
+5 # NP 2020-02-21 19:40
Važno je da si i ti tu pa makar i u zadnjim redovima ;)
Prijavi moderatru
+6 # DP 2020-02-22 09:08
Nurka je pismena osoba i ne druzi se sa baljovima,zato budi siguran ti NP da nije bila prisutna u drustvu baljovcica.
Prijavi moderatru
+6 # Denko 2020-02-21 20:00
Aaaa postroio ih pravo
Prijavi moderatru
+2 # A 2020-02-21 20:07
Od ovih on nema neke koristi. Oni pravi sto su davali kapom i sakom su se odavno kucnuli u glavu i dozvali pameti. Ovo su samo obicne ovcicw,a baljova je sve manje.
Prijavi moderatru
+2 # DP 2020-02-21 20:11
Da li ce akodemek primiti Ku.rca ? Red bi bio da sa svim svojim titulama primi i Ku.rca i da mu ojasni temu svoje knjige.
Prijavi moderatru
+6 # PA 2020-02-21 20:17
.....kakav bi to bio akodemek,a jos poslanik,a da dodje u bec i da ne primi K.urca. ? Svi se nadaju da ce se sastati s K.urcom.
Prijavi moderatru
-12 # Olivera 2020-02-21 20:32
Koji ste vi tikvani. Umesto da se ponosite jednim pametnim čovekom poput Muamera, vi se sprdate. A taj Muamer bi mogao na crtu mnogim evropskim i svetskim političarima na koje bi ostavio utisak, sigurna sam. Sve što vam vredi, ponižavate, blatite, ružite....... Ne valja Emina, ne valja Adem, ne valja Rasim, ne valja Muamer, ne valja Lepa Brena...... Svima valjaju, osim nekim zadrtim i zatucanim pripadnicima svog naroda.
Prijavi moderatru
+6 # zz 2020-02-21 21:06
Oljivera: kako si ti pametna pa se druzis sa Familijom Popusi. Kada bi se Hajdenam Popusi sastao sa bilo kim. A Hajdemi Popusi je toliko jak da mu niko ne sme na jaja -crtu osim tebe
Prijavi moderatru
-10 # Cetnicki Vojvoda 2020-02-21 20:33
Dobar vam je Zukorlic. Da vam je vise takvih. :-)
Prijavi moderatru
+5 # Sesko Voja 2020-02-21 21:12
Odavno je ovaj Efedi-Vojvoda,‘Odza Zlukorle nas vojvoda.Vise on odradjuje za cetnicku stvar nego ti. Jeste da cesto popusi,ali neka ga jer dobro ‚Odza placa.
Nama Rladikalima se cini da ga je i u Becu popusio. Ali ako primi Kur.ca to ce biti pravo cetnicki,jer i nasi cetnici su cesto primali K.urca.
Prijavi moderatru
+16 # Istina 2020-02-21 20:35
NP Sendvicar vidim da si prhvatio moj savet i pojacao sa komentarima kako bij zaradio svoj zalogaj za danas.Bice i jogurt mozda.
Prijavi moderatru
-1 # eso 2020-02-21 21:47
Našla vreća zakrpu.
Prijavi moderatru
-1 # Wien 2020-02-22 00:44
Ovi sto laju neka laju i dalje...
Muftija je docekan kako treba a i odrzao je tribinu u prepunoj hali...
Cak i ovaj Nur Bec je bio u prvim redovima...
Ljudi ne sirite mrznju ,budite makar malo dostojanstveni i priznajte da covek poseduje kvalitet....
Prijavi moderatru
+9 # Ha 2020-02-22 03:38
.... ne sviraj kuhrcu posto si u Wieni
Prijavi moderatru
+5 # DP 2020-02-22 09:15
Wien: Ti bate sa tvojim koeficijentom inteligencije nemas pojma ni sta je pricao niti koja je tema bila. Ti bi jedino razumeo da ti je pricao o schalungu i zeljezu. Ali vazno je da si slusao.Zna Zluki sta treba servirati baljovima.
Prijavi moderatru
-4 # Wien 2020-02-22 10:21
Za DP i ovog Ha
Da nije smesno bilo bi zalosno...
Za vasu informaciju zavrsio sam da fakulteta ali ne u Pazaru.
Prijavi moderatru
+7 # Ha 2020-02-22 10:38
..... sigurno jedan za tesariju a drugi za zeljezo. Imati dva fakulteta a da sebi uzimas za uzor i neku velicinu jednog manipulatora i dozvoliti sebi da ti neko tako olako ispira mozak,onda bate uzmi cekic ili klesta i radi da kupis muhtiji novo versaci odelo.
Prijavi moderatru
-4 # Wien 2020-02-22 14:59
Za ovog Ha...
Ti jarane vuci tendzere i prati koga hoces...
Svako ima svoj izbor i put ja znam ko sta govori...Zasto ovi drugi leider koje vi sledite ne krenu malo dalje ili mu ne izadju na crtu....Nemaju podrsku jer su u rasulu..
Ali ja ne zameram vama jer neznanje je mrak a uz to nemate dostojanstvo....
Prijavi moderatru
+2 # TITO 2020-02-23 09:28
Što, jel to muftoguz otovoro univerzitet i u Beču u nekoj šupi da vam štanca diplome, pošto ovako nebi se reklo da si ikada bijo brucoš a ne završio fakultet. Jer njega podržavaju samo oni neskolovani ili priuceni sa stancovanim diplomama. Školovani ljudi su svetlosni godinu pobegli od njega.
Prijavi moderatru
0 # Ha 2020-02-23 14:45
Dao mu muftiguz index da moze kao student raditi na baustelli.
Prijavi moderatru
+13 # Tutin 2020-02-22 12:13
Postovani narode,
ono sto je covek sinoc rekao na tribini je nesto sto ni austrijanci nece reci.Covek javno govori ljudima da su glupi,nepismeni a da je on samo pametan i da je on taj koji ce ih prosvetliti,dok mu ljudi aplaudiraju na takvim izjavama.Covek prica kako su rupe na putevima u sandzaku i ne moze njegov dzip da prodje,a u redovima su ljudi koji su dosli da sebi za hleb da zarade,jer dole nisu mogli doci na red od njemu slicnim.Sramota je sto javno laze da je bio primoran da skine „hodzaluk“ i ide u politiku to je sramota,a on laze i ne trepce.Sto nije popravio te puteve za ove 4 godine,nego je sada dosao da trazi glasove na osnovu tih nedostataka.Ovaj covek treba da se hitno vodi psihijatru jer ako ga ne sklonimo sto pre zatrovace narod svojom pohlepom.
Prijavi moderatru
+8 # Tutin 2020-02-22 12:32
Okrece jednu te istu pricu celo vece,tipka na telefonu dok ga drugi hvale...znaci seljakluk na nivou .Sigurna sam da su vecina shvatili sta mu je cilj i da niko od prisutnih nece dopustiti da ih jedan „narcisiodni metar i zilet „ vuce za nos i vredja nam inteligenciju svojim izjavama .Mi niko hvala Allahu ne jedemo sa njegovih jasala tako da mozemo otvoreno reci taj covek zbog svog ponasanja i halapljivosti ne zasluzuje da se oslovi sa „Muftija „ jer svojim ponasanjem sramoti i Islam i nas kao narod Sandzaka.
Ko je on da nama kaze sta cemo mi ciniti?Zasto nije dozvolio da mu mi prvo postavimo par pitanja nego je odmah krenuo da nam dirigira i govori on nama ko smo mi i sta je za nas dobro? Sokantno!!!!Mi znamo odlicno I ko smo i sta je za nas najbolje samo trebamo to javno reci,trebamo jednom otvoriti usta i reci sve i jednom takvom politicaru da niko od nas trazi predstavnika niti identifikatora.
Prijavi moderatru
-5 # NP 2020-02-22 17:18
"... sigurna sam..."
Znači - Nurka.
...
Ispada da nam je jedini problem u Sandzaku - Zukorlić ???

"Sokantno!!!!Mi znamo odlicno I ko smo i sta je za nas najbolje samo trebamo to javno reci,trebamo jednom otvoriti usta i reci ..."

Pa što ne otvori usta, kamen ti u ta usta, kad smo bili od Nemanjića a on naš? Kad smo narućivali lijepo vreme, kad smo glasali da četnici dobijaju penzije, kad su Pazarom špartali ambasadori Angole, Zimbabvea i kad su nam obećavane njihove investicije,kad su nam obećavali Leskova City, puteve zaobilaznice,fabrike,avione,kamione..., kad smo glasali DVA DANA za Ustav u kojem smo i zvanično manjina... ???itd.
Što si tad ćutala?
Prijavi moderatru
+7 # Nur-Bec 2020-02-22 22:06
Inace tebi ne repliciram,ali sada moram!Ja nikada,ama bas nikada nisam uzela drugi nick na ovom portalu.Duze sam na njemu od sviju vas(osim samira sandzaklije) i uvijek sam komentarisala pod ovim nickom.Nisam ja ti koji si uzimao bezbroj nickova.
Prijavi moderatru
+7 # Nur-Bec 2020-02-22 13:36
Definitivno je megaloman i egoman ,a to su ozbiljne dijagnoze.Ko ga slusa gori je od njega.
Prijavi moderatru
+9 # TITO 2020-02-22 13:37
Tutinac kažeš sto nije zakrpijo rupe za ove 4 godine. Evo odmah da ti kazem, zašto bi krpijo rupe kad ga glupi narod ionako glasa na jer pada na njegove slatke priče a umesto rupa on asfaltira put do kuće u svoje rodno Orlje i to asfalt sa dva sloja. Neka neko kaze da nije tako al prvo da ode da pogleda pa posle. Lično sam to bijo da vidim. I čak šine postavljahu do glavnog puta
Prijavi moderatru
+4 # Sesko Voja 2020-02-22 09:20
Po svemu sudeci,bez obzira na ovu ujdurmu sa ovih nekolicinom hodza koje je skupljao i po celoj Austriji a i iz Nemacke,sigurno je to da ga je nas Efendi-Vojvoda,‘Odza Zlukorle popusio i od dijaspore. Jos ako ne primi Ku.rca onda ga je skroz ispusio i u Becu.
Prijavi moderatru
+5 # Dijaspora 2 2020-02-22 09:35
Ispostavilo se tacnim ono sto sam pre napisao,a to je ,da je Zlukoman sinoc u Becu uvideo svoj totalni sunovrat i u dijaspori,a posebno ovde u Becu gde mu je ranije bilo jako uporiste. Zna on to dobro da procita,pa je tako i sinoc mogao da procita da je doziveo fijasko i u Becu.
I pored toga sto je podesio termin svog blebetanja izmedju dva termina za namaz,kada su dzamije jos pune i kada ljudi,da se nebi razilazili,a i da skrate vreme,odu da slusaju i njega. Od svih tu prisutnih 60-70 posto su tu da prekrate vreme do sledeceg namaza. Ranije sam ga i ja tako slusao. No ranije je njegov dolazak omasovljavan sa pevacicama. I tada je bilo interesantno to,da kada bi nekoga upitali sta je pricao muftiguz niko vam nije znao reci,ali smo svi znali sta su pevale pevacice. A sada da pitate 90 posto prisutnih sta je palamudio niko vam nece znati kazati jer su tu bili samo da prekrate vreme do sledeceg namaza.
Prijavi moderatru
+6 # Brada 2020-02-22 11:00
NP: Pa gde si? Zar nisi u Becu? Trebao si poci da povecas brojnost svetom Zukimiju na njegovom molebanu. Ne sme od Ku.rca a organizirao bi on litiju po beckim ulicama protiv Sulja.
No juce smo imali vecu rasprodaju drva pa evo tek sad vidoh da je drzao moleban.
Ali sta je ovo NP? Pa on pokupio po celoj evropi njegovo stado i nema ni stoti deo kolko ima Amfilohije. Obrukao se sveti Zukimije. Trebao je oovesti argimandrita Kviska.
Da je juce dosao na nase stovariste da promovira knjigu vise bi imalo naroda. Ovo bile hladnoce pa narodu nestalo drva,tako da je bi vasar kupaca. Jedino sto bi ga ovi slusali kada bi im pricao prognozu vremena,a te njegove pisaljke ne cita ni Kvisko sem sto mora a kamo li ovi kupci drva.
Vala ti se sveti Zulimije obrukao.
Prijavi moderatru
+7 # Pešter1 2020-02-22 12:40
Zukorlić je najveća istorijska podvala i prevara .Predizborne dzakove treba napuniti parama od znoja sa bauštele.On ima samo kupljenu podršku.Sam sebi nakačio titula doktora akademika a platio da mu napišu knjige naš zukoman je lažan od pete do glave.Jedina istinita titula mu je udbaš.
Prijavi moderatru
+9 # Laki 2020-02-22 12:51
Mi Bošnjaci nemamo ništa od Zukove prazne priče.Privatno preduzeće spp mu se raspada jer ljudi beže od prevaranta.Njemu su najvažnije pare i samo pare da dopuni svoje kućne fondacije.Dok god bude mogao da šiša on će mlatit sa on ćelom.Zukorlić je rasturio islamsku zajednici i danas koristi dzamije za kupovinu glasova za propalu partiju a hodze se ne merhabaju.Sandzačka bruka.
Prijavi moderatru
+3 # Vojvoda Misić 2020-02-22 13:01
Gde je to otisao taj Kudrawi Ker
Prijavi moderatru
+7 # Soko 2020-02-22 13:06
Bošnjaci ne mrze svoje lidere nego imaju pravo da kritikuju njihovo političko delovanje,Zukorle ,rasturi islamsku zajed ,skide ahmediju pa kaže zovu "me a ja evo me".Pa kaže javno na tv nisam mogao da ih uništim misleći na Rasima i Sulja ,pa hoću da se pomirim pa hoću da se izvim .Priznao Zukoman da je pao na dno i sada je u glibu.Pokušava sa parama od dijaspore i kurban mesom da pokupuje glasove sirotinje.SPP je kriminalna sekta.Prlja nam dzamije sa politikom spp i zavađa muslimanski narod.
Prijavi moderatru
-6 # NP 2020-02-22 17:02
Dragi (realni) komentatori, koji ne vole Zukorlića iz ko zna kojih razloga - ali ipak ostaju realni i u stanju su da odvoje laž od istine - na vama je da procenite da li je NA PRIMER ovaj Soko lažljivac pun neke velike mržnje prema Zukorliću ili piše istinu.

1. Da li je tadašnja IZ mogla da bude još bolja i sa više rezultata - tu ima mesta i za kritiku i za polemiku. ALI ONA JE BILA I OSTALA NAŠ KIŠOBRAN.
2. Jedinstvenu IZ su uništili i rascepali SDA sa Ugljaninom na čelu i parahođzama sa Zilkićem na čelu, naravno i vrh drzave sa Koštunicom na čelu. TO JE ISTINA A SVE OSTALO LAŽA.
3.Ima li neko - bilo ko - da mi objasni kako je to U TEORIJI moguće da se trguje sa kurbanskim mesom?
Možda sam ja glup pa ne razumem?
Ali... pre će biti da je Soko pokvaren.
Prijavi moderatru
+7 # Pa 2020-02-22 19:25
...covece,ti sto se pises sa NP,pa ko sta ima protiv IZ od svih ovde sto pisu. Ali tu IZ-cu, i njen kredibilitet kao zajednickog kisobrana je ovaj tvoj Zlukoman doveo do nivoa mizerije. On ju je upropastio i sve vise je upropstava svojim marifetlucima,djilkoskim ponasanjem i svojom pohlepom i radom za DB da bi sebe i svoje bogatstvo sacuvao. Mi svi ovde hocemo samo to,da IZ-om upravljaju posteni imami,a nadamo se da ih ima,a ne da nam GLAVNI MUFTIJA BUDE SESELJ.
Prijavi moderatru
+4 # Nur-Bec 2020-02-22 22:10
Aferim za komentar!
Prijavi moderatru
+7 # Tutin 2020-02-22 16:50
Poruka Zukorlicu: Kada sledeci put,ako bude sledeceg puta...budes dolazio u Bec,nemoj ti drzati monolog vec dopusti da tebi svi oni koji su sinoc sedeli u istoj prostoriji sa tobom,isto tako postave nekoliko pitanja,isto tako odgovore na tvoja pitanja na koja si sam davao odgovre...
Prijavi moderatru
+7 # Tutin 2020-02-22 16:52
Dozvoliti sebi da nesto naucis jer te sa takvim ponasanjem nebi trebalo ni na ulicu pustiti. Sramota sta covek sinoc rece gledajuci nas sve u oci....
Prijavi moderatru
+6 # Arif 2020-02-22 16:52
Ovi što ge dočekuju ima i inih koje je doveo sa praznim dzakovima da napune i ponesu u BG treba dati vojvodi da pljuje Bošnjake.Zukorliću ti si tvoje osvirao ,politički si se obrukao.Ne da ti šejtan da se skloniš iz političkog rijaliti,jer ti još pomalo kaplje love.
Prijavi moderatru
+6 # Tutin 2020-02-22 16:53
Sto bi jedan jako mudar covek rekao „sine kada vidis da je neko budala skloni mu se neka prodje“ ne trosi svoje vreme sa njim raspravljajuci....
Prijavi moderatru
+6 # Tutin 2020-02-22 16:54
Tako da smo mi,nekoliko nas koji su bili prisutni pustili budalu da prica a mi otisli,da ne gubimo svoje dragoceno vreme na gluposti.
Prijavi moderatru
+6 # Nur-Bec 2020-02-22 22:14
Nije mi jasno ni zasto si isao/isla?Ne bih otisla da slusam i gledam tog sarlatana i tajkuna ni kada bi mi citav Bec poklonili.
Prijavi moderatru
+7 # Istina 2020-02-22 19:16
NP Sendvicar Ne vredi vidis i po komentarima koja vam je prolaznost kod naroda 1%.
Prijavi moderatru
+7 # A 2020-02-22 19:31
Obzirom na to,da danas na portalu nema mnogo tekstova o poseti Zlukijevoj Becu,da se zakljuciti da je i u dijaspori Zluki doziveo poraz i video svoju pravu sliku. Inace,da je bilo uspesno danas bi imali desetak tekstova. Jos ako ne bude stigao do Ku.rca onda je doziveo katastrofu. Nedaju baljovi vise mnogo para. To su prosla vremena za Zlukija.
Prijavi moderatru
+7 # Sesko Voja 2020-02-22 23:13
Auuuuuuu! Ala ga je nas Efendi-Vojvoda,‘Odza Zlukorle popusio i u Becu . Bruka i sramota koja nije bila. Iako je mislio da malo trkne kod Ku.rca i tako ubere koji ooen,on ga i kod Ku.rca ispusio.
Prijavi moderatru
+3 # Haso 2020-02-24 14:22
Ovi dosli iz Pazara daga docekaju u Bec.Kemal Sadovic propali ucitelj koji je izgubio radno mesto u skoli u svom mestu rodjenja, zbog boravka u Niski zatvor .Tamo je boravio godinu dana zbog prebijanja popa iz Manastira Crna Reka.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

 1. Najnovije
 2. Najčitanije
 3. Komentari

Najbolje ocijenjeni korisnici

 • Malo Morgen
  52 ( +195 )
 • Face
  19 ( +194 )
 • Beli-beg
  2 ( +136 )
 • Sulejman Veličanstveni
  28 ( +96 )
 • Sejo
  9 ( +81 )
X

Right Click

No right click